ye-logo.v1.2

Театр Старицького звітність у податкову подавав за підписом… покійного директора

Культура 4006
Фото: автора

З’ясувалося також, що комерційний директор закладу працювала там 17 років з фальшивим дипломом.

В обласному академічному театрі імені М.Старицького знову конфлікт. З подачі комерційного директора Світлани Очеретної ледь не звільнили очільника театру Олександра Коновалова.
Зі слів працівників закладу культури, Світлана Очеретна поскаржилась голові обласної ради на Олександра Коновалова. Той через тиск влади написав заяву на звільнення. Відставку облрада не прийняла, а от директор потрапив у лікарню.
На зборах трудового колективу директор-розпорядник театру Галина Шпулак повідомила, що Світлана Очеретна працювала у театрі, не маючи диплома про вищу освіту. Окрім того, виявили численні порушення у документації, яку вона вела.
«Відколи зняли директора Петра Данчука (лютий 2014 року, - прим. атор), вся електронна звітність у податкову, платіжки з нашого розрахункового рахунку все одно подавалися за його підписом, навіть після того, як він помер. Тепер ми маємо сплатити штраф. І це лише одне з порушень», — зазначила Галина Шпулак.
Залагодити конфлікт спробує обласна влада. Принаймні, у цьому запевнив заступник Хмельницької обласної ради Віктор Адамський. Театрали ж вимагають незалежного аудиту, а докази проти Світлани Очеретної передадуть до прокуратури.

Автора Галина МЕЛЬНИК
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую