ye-logo.v1.2

Вихованці дитячої школи мистецтв презентували одяг та комп'ютерну графіку (ФОТО)

Культура 3031

а також іграшки, картини, прикраси та інші вироби.

Хмельницька дитяча школа мистецтв, у якій навчається понад двісті юних хмельничан, представила виставку “Пориви юної душі — на честь та слави України”. Учні та викладачі школи продемонстрували свою творчість, від традиційних картин та виробів рукоділля до повноцінних колекцій одягу та друкованих каталогів із застосуванням комп'ютерної графіки.


“Ви можете побачити понад 200 робіт, в основному учнів старших класів та випускників, а також вихованців нашої філії, яка вже три роки функціонує у Південно-Західному мікрорайоні. Є тут і роботи комп'ютерного класу, який є лише у нашій школі”, - розповідає директор Хмельницької дитячої школи мистецтв Тетяна Бондаренко.


Ще одна родзинка школи мистецтв — відділення “Моделювання та конструювання швейних виробів”, де діти навчаються створювати вироби предметного дизайну (краватки, сумки, прикраси) та розробляють власні колекції. Зокрема, на виставці представлені колекція “Слов'янське коріння” Анастасії Морозової, “Випробувачі долі” Тетяни та Анастасії Крисюк, “Окрилені мужністю” Аліни Томкової.


Виставку можна переглянути у холі міської ради на другому поверсі (вулиця Гагаріна, 3).

Коментарі:

Lili9l 25.09.2014 16:29

zcxx x x x

Petr 23.09.2014 22:27

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

5)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую