ye-logo.v1.2

Тисяча танцюристів взяла участь у «Khmelnytsky Open Cup»

Культура 4145
Фото: надане організаторами

У Хмельницькому відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю для дітей.

Колективи з усієї області, а також гості із Вінниччини та Тернопільщини змагалися за звання чемпіонів у різних категоріях за віком та рівнем підготовки. Всього у чемпіонаті взяло участь тисяча дітей, віком від трьох до 16 років. Переможці отримали медалі та дипломи, та всі учасники незалежно від досягнень – солодкі подарунки від спонсорів.
Гарні результати продемонстрували колективи обласного центру (а їх взяло участь аж 15) – хмельничани здобули призові місця практично у кожній номінації.


Організатором змагань виступив ансамбль бального танцю «Едельвейс» Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею на чолі з керівником Іриною Вишневською. За 13 років існування колектив вперше наважився влаштувати подібний захід. Натхненна гарним початком, Ірина Олександрівна мріє, щоб «Khmelnytsky Open Cup» став щорічним.


«Змагання у Хмельницькому відбуваються часто, але вони мають більше спортивний характер. Якщо ж це фестиваль, то виступають, як правило, цілі колективи, і рідко кожна дитина отримує подарунок. Ми ж хотіли, щоб в першу чергу це було свято, щоб діти та їхні батьки забули про усі негаразди і насолоджувалися красою танцю. Тому відповідно прикрасили залу, підготували подарунки для кожної дитини», – розповідає Ірина Вишневська.
Організатори висловлюють подяку спонсорам, а також Хмельницькому політехнічному коледжу, в актовій залі якого проходили змагання, та технологічному багатопрофільному ліцею, який допоміг із технічним забезпеченням та прикрашанням зали.


«Також хочеться подякувати усім моїм вихованцям та їхнім батькам. Без їхньої допомоги та підтримки я б не впоралася», – каже Ірина Олександрівна.
Провівши змагання у рідному місті, ансамбль «Едельвейс» готується до виїзних. У березні-квітні юні танцюристи планують відвідати чемпіонати у Вінниці, Тернополі та Києві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую