ye-logo.v1.2

Олександр Cадовий: «Хотілося б спробувати себе на конкурсі світового рівня»

Культура 2854
Фото: Наталія

Віднедавна фахівці вітчизняної індустрії розваг почали приділяти увагу проведенню конкурсів краси не лише для жінок, але й для чоловіків.

 Нещодавно троє хмельничан стали учасниками «Містер Західної України OPEN» – першого в Україні чоловічого конкурсу краси. Один із них – 18-річний Олександр Садовий, розповів «Проскурівському телеграфу» про свої враження та життя після конкурсу.

Довідка. Проживає у місті Хмельницький.

Навчається у Хмельницькому політехнічному коледжі. Мріє бути щасливим і cамореалізуватись у житті. Любить відпочивати з друзями на природі, займається кікбоксингом, боротьбою та легкою атлетикою. Його девіз: «Вперед, вперед, тільки вперед!».

– Чи існують у нас якісь модельні школи чи агенції, де займаються з хлопцями?

– Раніше я цим не цікавився і вважав, що модельний бізнес – це не для хлопців. Займався спортом і іншими видами діяльності. Наскільки я знаю тепер, в Хмельницькому небагато модельних агенцій, які бажають працювати з хлопцями, тому що, як доводить практика, хлопці – це не той продукт, на який є попит.

– Скільки було конкурсних завдань і в чому вони полягали?

– Найважливіший конкурс – це «домашнє завдання». Кожен мав продемонструвати якийсь свій «коник», що посприяв би перемозі. Тут можна було розкрити свою індивідуальність: хтось готував страву прямо на сцені, хтось демонстрував трюки на велосипеді, співав чи танцював брейк-данс. Це було головним і, мабуть, найскладнішим завданням, адже таланти були найрізноманітніші. Номери були настільки цікаві та креативні, що весь зал сидів в очікуванні того, що буде далі. Інші завдання нам поставили, безпосередньо, на конкурсі, і вони не були аж надто складними.

– А ти який талант демонстрував?

– Спочатку планував танцювати хіп-хоп, потренувався, поставив номер, але побачив, що це неефектно. Перепробував десять варіантів, які хотів би представити на розсуд журі і глядачів, але жоден мені не сподобався. Тоді я вирішив, що буду співати пісню Дантеса «Конверт».

– А чи вдалося ближче поспілкуватися із запрошеними зірками? І які враження вони справили?

– Так. Із Владом Ямою ми мали нагоду познайомитися та поспілкуватися, коли напередодні конкурсу, сиділи у кафе і переглядали попередньо відзняту каналом «1+1» програму про «Містер Західної України OPEN». З Анною Пославською – «Міс Україна Всесвіт» поспілкувалися за день до конкурсу, коли вона приходила підтримати конкурсантів. Дуже приємна дівчина: вихована, чемна, обізнана. А ще на конкурсі був присутній Олександр Останін – переможець першого телепроекту «Танцюють всі!». Це людина дуже проста, приємна і щира, викликає тільки позитивні емоції. Олександр досяг того, чого прагнув від життя і цим заслуговує на повагу.

– Що дає участь у конкурсі такого рівня?

– Найважливіше з конкурсу виділити дуже важко, тому що кожна людина, яка їде туди, хоче винести щось для себе. Хтось їде за новими друзями, хтось – за новими відчуттями, адреналіном, а хтось хоче просто показати, що він є. Я хотів поїхати на цей конкурс, щоб довести, що у Хмельницькому є гарні, талановиті хлопці і цей конкурс – не для учасників з нетрадиційною орієнтацією, а для нормальних хлопців, в яких є дівчата. А ще хотів знайти нові знайомства з цікавими людьми, з якими в майбутньому я, можливо, співпрацюватиму.

– Крім титулів переможця та у інших номінаціях були якісь матеріальні чи грошові подарунки для конкурсантів?

– Для учасників за правилами встановлювався акредитаційний внесок у розмірі 300 гривень. Отримана сума й дісталася головному переможцю, Владу Явному з Чернівців. Також, він надалі представлятиме Україну на конкурсі «Містер туризм International» у Панамі. Інші учасники отримали подарунки від спонсорів, тільки меншої вартості.

– Після конкурсу щось змінилося у ставленні оточуючих?

– Кардинальних змін не відбулося. Ті, хто був друзями до конкурсу, лишилися ними й зараз. Просто з’явилося більше нових знайомих, а багато зі старих знайомих стали краще до мене ставитись. Побільшало людей, які впізнають мене. Тепер мої батьки жартома кажуть на мене «місіс». А ще на конкурсі я отримав перемогу в номінації «Містер фото», і з цього приводу мої друзі жартують, що братимуть гроші з тих, хто зі мною фотографуватиметься.

– Якщо надалі проводитимуться конкурси, які об’єднуватимуть декілька областей, а, можливо, й всю Україну, чи братимеш в них участь?

– Хотілося б спробувати себе вже навіть на конкурсі світового рівня, хоча не знаю чи я до нього вже «доріс». Такі конкурси у світі проводяться дуже часто і тут головне питання – мати спонсора або агента. На жаль, я не маю такої людини, яка б допомогла мені далі просуватися у цьому напрямку, але дуже хотілося б.

– Чи братимеш участь у турі «Таланти містерів Західної України», що незабаром розпочнеться?

– Ще не знаю. Взагалі була така думка, але, оскільки я ще навчаюся, а віднедавна в нашій освіті окреслився досить серйозний підхід до пропущених занять, то, можливо, участю в турі доведеться пожертвувати.


Оксана ПАЛЯНИЦЯ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую