ye-logo.v1.2

„Сад епохи” презентував хмельничанам свої мистецькі плоди

Культура 2965

Таку назву має виставка робіт членів Хмельницької міської громадської організації „Спілка митців народного та сучасного мистецтва”, головна мета якої – сприяння розвитку творчих особистостей.

Подивитися на цій виставці є на що: вироби з бісеру, прикраси з різноманітних підручних матеріалів, іграшки, картини, написані фарбами і вишиті хрестиком, вишукано оздоблені дзеркала...

На урочистому відкритті, яке відбулося у п’ятницю, 19 листопада, в музеї історії міста Хмельницький відвідувачі мали змогу переконатися, що поряд з роботами знаних майстрів з багаторічним досвідом представлені роботи і молодих маловідомих умільців, студентів художніх спеціальностей. „Експозиція „Сад епохи”, – розповідає голова спілки Оксана Мергут, – заснована у грудні 2008 року і не має ні часових, ні сезонних меж. Свої перші „плоди” ми збирали взимку на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Ми зі своїми роботами виходили туди для того, аби хмельничани звикали до мистецтва. Це наш подарунок місту звісно, якщо городяни завітають до музею”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую