ye-logo.v1.2

Міське чаювання без містян, брати Капранови та ярмарки: як Хмельницький святкує 586-річчя

Культура 4379


Брати Капранови виступили у Хмельницькому YeUa

Заходи розпочалися із самого ранку.

Сьогодні, 23 вересня, місто Хмельницький святкує своє 586-річчя. З цієї нагоди з самого ранку в обласному центрі на різних локаціях розпочалися урочисті заходи.

У сквері біля кінотеатру Т. Шевченка запланували міське чаювання. Під звуки оркестру хмельничани могли випити чаю чи кави і з'їсти смачне тістечко. Проте охочих не виявилось. Як розповідає начальник управління культури і туризму міськради Артем Ромасюков, можливо, люди не до кінця зрозуміли, в чому суть такого ранкового чаювання.

"Це не офіційний захід. Ми оголосили, що буде грати струнний квартет, працюватимуть кав'ярні і можна прийти послухати гарну музику та попити каву. Отак містяни відреагували! Це новий захід, можливо, хтось не зрозумів в чому суть, але будемо продовжувати такі невеличкі перфоменси робити і я думаю люди до цього звикнуть", - зазначив Артем Євгенович.

Попри це, містяни задоволені початком Дня міста. Хмельничанка Ольга розповідає, подібні святкування завжди проходять на гарному рівні.

Біля міні-кав'ярні облаштували фотозону

"Для людей є багато цікавих розваг, концерти. Є все, щоб люди відпочили й мали змогу побачити як змінюється місто. Я в захваті від художніх робіт. Є багато достойних. Усі майстерно виконанні і приносять естетичне задоволення. Через те, що місто рідне, я не можу оцінити краще чи гірше було минулого року, я просто люблю Хмельницький", - зізнається хмельничанка.

 

Містяни не захотіли "чаювати" під звуки оркестру

Ще одна знакова подія, яка відбувалася у сквері Т.Шевченка - завершення літературного фестивалю "Слово єднає!". Спеціально на фестиваль приїхало чимало відомих гостей. Серед них Василь Шкляр, Лора Підгірна, брати Капранови та багато інших.

На День міста увімкнули фонтани

Біля скверу розташувався ярмарок 

Гурт "Мотор'ролла" готується до вечірнього концерту

Брати Капранови виступили на завершені літературного фестивалю

Тим часом, програма триває, містосвяткуватиме ще сьогодні до кінця дня і завтра. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую