ye-logo.v1.2

Простір для активних людей: у Хмельницькому відкрили БібліоХаб

Культура 2661
Обладнали БібліоХаб на місті колишнього підсобного приміщення
Обладнали БібліоХаб на місті колишнього підсобного приміщення. Фото: khm.gov.ua

З'явився він в одній із бібліотек міста.

Учора, 29 вересня, у Хмельницькій центральній міській бібліотеці відкрили БібліоХаб. Як повідомляють у міській раді, це громадський простір, яким безкоштовно зможуть користуватися усі хмельничани. Реалізувати проект вдалося завдяки перемозі у програмі «Бюджет участі».

«Хмельницький багатий на людей, які мають ідеї для розвитку міста. Їм потрібно збиратися разом, але важко знайти в інфраструктурі міста безкоштовне приміщення для роботи невеликої групи людей. Зустрічатися вони можуть у центральній бібліотеці, яка працює і у вихідні дні, знаходиться у центрі міста, де гарна транспортна розв’язка. У читальному залі завжди людно, обладнаний окремий мультимедійний простір з сучасним обладнанням для спільної комфортної роботи», - пишуть на сайті бібліотеки.

За словами директорки Хмельницької ЦБС Тамари Козицької, у сучасній бібліотеці повинен бути такий простір, де люди можуть зібратися, поспілкуватися. Це практика усіх європейських країн. Для того, щоб скористуватися БібліоХабом, слід записатися до бібліотеки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую