ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують позмагатись у конкурсі “Спортивної фотографії"

Культура 1962
Хмельничан запрошують позмагатись у конкурсі “Спортивної фотографії"
Хмельничан запрошують позмагатись у конкурсі “Спортивної фотографії". Фото: www.tonature.com.ua

Роботи прийматимуться до 15 жовтня.

У Хмельницькому з метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу українського спорту та залучення населення України до занять спортом проведуть всеукраїнський конкурс "Спортивної фотографії". Організатором  конкурсу виступив Національний олімпійський комітет. До участі запрошуються усі охочі.

Як повідомляє Хмельницький музей-студія фотомистецтва, всі світлини мають бути пройняті ідеями олімпійського руху. Організатори застерігають: до участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка тощо політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.

Переможців конкурсу обиратимуть у трьох номінаціях: "Фотографи-професіонали", "Фотографи-аматори" та "Діти" (до 16 років). Роботи можна надіслати до 15 жовтня на електронну адресу: [email protected].

Організатори зазначають, що фотографії, які подаються на конкурс, мають бути зробленими протягом 2017 року, оригінальними і вільними від прав третьої сторони. Детальніше про умови можна дізнатися тут.

«Обирати найкращі роботи буде комісія, до складу якого входять: представник керівництва НОК України, 3 (три) представники Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» та 3 (три) спортивних фотокореспондента", - повідомляє Хмельницький музей-студія фотомистецтва.

Результати конкурсу та роботи переможців організатори розмісять на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую