ye-logo.v1.2

Намальовані «Враження»: у музеї історії міста Хмельницького презентували виставку молодої художниці

Культура 2619
"Враження" перша виставка художниці
"Враження" перша виставка художниці. Фото: автора

Виставка триватиме до 12 жовтня.

Сьогодні, 6 вересня, у музеї історії Хмельницького відкрили виставку картин Галини Олійник. Це перша, дебютна, персональна виставка молодої художниці, яка є викладачем Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» та Хмельницького національного університету.

У експозиції 30 робіт, серед яких переважають пейзажі та натюрморти. Роботи виконані різноманітними техніками та матеріалами. Здебільшого це олійний живопис, акварель та пастель.

«Для Галини Олійник мистецтво стало основною в житті. З самого дитинства навчалася у школі мистецтв, а згодом в художній школі. Тому не поставало питання у виборі професії. Зараз багато часу присвячує мистецтву. Усі творчі напрацювання вилились у сьогоднішню виставку «Враження»», - розповідає директор музею історії міста Барабаш.

За її словами, для робіт художниці характерною є імпресіоністична манера письма. Галина любить роботу на пленері, тому що у взаємодії з природою народжується натхнення.

Виставку представили у музеї історії міста

«Сьогодні для мене не просто виставка. Я відкриваю свою душу, на загальний розсуд. Сподіваюсь, у картинах кожен зможе відшукати щось своє. Роботи відбирала за покликом душі, такі що відповідають концепції виставки - це враження. Найбільшу їх кількість я отримала коли працювала на пленері. Ці роботи і представила», - розповідає Галина Олійник.

 

У експозиції 30 картин

Виставку «Враження» можна переглянути у Музеї історії міста Хмельницького, що на вулиці Проскурівська, 30. Діятиме вона упродовж тижня – до 12 жовтня.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую