ye-logo.v1.2

Третій ефір «Х-фактор 8»: Іван Варава провалив «пісню за життя»

Культура 3782
Хмельчанин не зміг переконати глядачів
Хмельчанин не зміг переконати глядачів. Фото: Зі сторінки Х-фактор у Фейсбук

На жаль, молодий вокаліст покинув шоу.

Вчора, 25 листопада відбувся черговий прямий ефір шоу «Х-фактор 8», в якому бере участь хмельничан Іван Варава. Цього разу випуск програми був присвячений українській музиці, а саме пісням українських авторів. Для Вані його зірковий тренер підібрав ліричну пісню Володимира Івасюка – «Запроси мене у сни». Ніжний, загадковий, романтичний – таким молодий артист був на сцені.

Хлопець вже давно всім запам’ятався не лише гарним вокалом, але й показною зовнішністю. Як сказала Настя Каменських після його виступу, Вані не потрібно співати брутальні пісні, адже йому так личить бути добрим.

Але цього разу погляди журі розділилися. Хоча Настя Каменських похвалила хмельничанина, Андрій Данилко показав свою суворість.

«Ви з номером не впоралися, адже не думаєте про що співаєте. Ця пісня шедевр, а ваш виступ мені взагалі не сподобався, - заявив Андрій Данилко. - Я, на жаль, не зміг приїхати до вас на суботник. Але вам треба кілька моментів порадити, і ви потім будете дивитися на своє відео на ютубі, закохавшись. Сьогодні ж було абсолютно повз настрою» .

Дмитро Шуров (Pianoбой), який являється наставником Івана Варави на проекті, частково погодився з Андрієм Данилком: «Я не люблю, коли класику переробляють, але розумію, що ти маєш показати себе теж. У нас є об’єктивний прогрес з вокалом, і це вже дуже добре».

Поки глядачі обирали за кого віддати свій голос, на сцені виступив рок-гурт романтиків «Без обмежень», який кілька днів тому співав для хмельничан.

За результатами голосування глядачів, найменшу кількість голосів отримали Іван Варава і Аня Трубецька. Саме вони взяли участь у битві «пісня за життя», де хмельничанин заспівав сингл «Люди» гурту «Бумбокс». Але, на жаль, і глядачі, і судді віддали перевагу Ані, і саме вона продовжить далі участь у шоу. Іван Варава ж на цьому етапі покинув проект

Нагадаємо, під час попереднього ефіру шоу «Х-фактор» судді говорили Вані про те, що йому не вистачає досвіду і треба краще себе розкрити.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую