ye-logo.v1.2

Із концертами, фестивалями та конкурсами: якою буде "мистецька зима" у Хмельницькому

Культура 2423
Впродовж зими У Хмельницькому відбудеться багато цікавих мистецьких подій
Впродовж зими У Хмельницькому відбудеться багато цікавих мистецьких подій. Фото: nemalababaklopoty.com

Чимало цікавих культурних подій відбуватиметься у нашому місті впродовж зими.

Для хмельничан та гостей міста зима 2017-2018 року буде насичена різноманітними концертами, фестивалями, виставами та народними забавами. Як повідомляють в управлінні культури та туризму міської ради, на три наступних місяці спланували календар "мистецької зими".

Розпочнеться "мистецька зима" з концерту муніципального естрадно-духового оркестру, дитячих вистав, відкриття головної ялинки міста та інших цікавих подій. Січень у Хмельницькому буде не менш насиченим на мистецькі події. У місті працюватиме Різдвяний ярмарок, пройде парад вертепів та відбудеться хоровий вечір українських колядок та щедрівок. У лютому хмельничанам також не доведеться нудьгувати. На них чекає ювілейний концерт муніципального естрадно-духового оркестру, міський конкурс краси та естетики та інші не менш цікаві заходи.

Грудень

13 грудня містян та гостей запрошують на Новорічний концерт муніципального естрадно-духового оркестру у міському будинку культури.

Наступного дня, 14 грудня, у дитячій школі мистецтв поставлять виставу «Святий Миколою, приходь до нас з раю», яку показуватимуть до 20 грудня.

15 грудня у Хмельницькому відбудеться відкриття меморіальної дошки Є. Коновальцю (вул. Гагаріна,18) та круглий стіл «Українські січові стрільці у Проскурові» у музеї історії міста.

16 грудня хмельничани зможуть насолодитися сольним концертом зразкового дитячого хору «Подільські солов'ї» в органній залі обласної філармонії.

19 грудня, у місті відбудеться урочисте засвічення новорічних вогнів головної ялинки міста та гостини Святого Миколая.

Також з 19 по 31 грудня у Хмельницькому розпочне працювати Різдвяний ярмарок та Новорічний фестиваль просто неба. Організатори підготували: дитячі гуляночки, розваги, дискотеки, вертепи, концерти колядок та щедрівок.

20 грудня, хмельничани зможуть насолодитися концертною програмою хору дитячої школи мистецтв «Райдуга» в органній залі обласної філармонії, а також усі охочі зможуть відвідати виставку-конкурс дитячих рукотворів «Сад ангельських пісень» у виставковій залі (Проскурівська,67).

Січень

Відтак, у новорічну ніч з 31 грудня по 1 січня, біля головної ялинки міста відбудеться святкова дискотека.

З 1 по 19 січня у Хмельницькому продовжуватиме працювати різдвяний ярмарок та Новорічний фестиваль просто неба. Організатори будуть знову влаштовувати дитячі гуляночки, цікаві розваги, дискотеки, вертепи, концерти колядок і щедрівок.

8 січня у Хмельницькому Проведуть парад вертепів просто неба, який має назву «Зійшла зоря над Віфлесмом».

15 січня містяни зможуть відвідати вечір з нагоди 80-річчя від дня народження Василя Стуса.

А 17 січня в місті пройде великий хоровий вечір українських колядок та щедрівок у виконанні муніципального академічного камерного хору, який відбудеться в обласній філармонії.

18 січня у дитячій школі мистецтв пройде театралізоване дійство «То коляда - то дух землі» (вул. Гагаріна, За).

Лютий

15 лютого хмельничани матимуть змогу відвідати ювілейний концерт муніципального естрадно-духового оркестру "Все краще за 25 років", який відбудеться в обласній філармонії.

18 лютого у парку культури та відпочинку імені М.Чекмана пройде народне свято зустрічі весни «Віншуймо світлу днину у неньці Україні!»

20 лютого хмельничани зможуть долучитися до маршу Героїв, приуроченому Дню Героїв Небесної сотні.

А 22 лютого у Хмельницькому відбудеться міський конкурс краси та естетики «Шкільна красуня» у міському будинку культури.

Календар подій "мистецької зими" оновлюватиметься.

Читайте також: вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 грудня

Про більше подій дізнавайтеся в розділі «АФІША» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую