ye-logo.v1.2

Хмельницькі музиканти перемогли у рок-батлі одного із найвідоміших клубів країни

Культура 2053
«Чумацький шлях» переміг у рок-батлі одного із найвідоміших клубів країни
«Чумацький шлях» переміг у рок-батлі одного із найвідоміших клубів країни. Фото: з архіву

Гурт «Чумацький шлях» змагався із київськими рок-гуртами.

Кілька днів тому хмельницький гурт "Чумацький шлях" виборов перемогу у рок-батлі одного із найвідоміших клубів України. Про це повідомляють на сторінці у Фейсбуці конкурсу Dockers Rock Battle. Наші музиканти стали переможцями фіналу останнього сезону.

"Переможець фіналу останнього сезону Dockers Rock Battle в цьому році - гурт "Чумацький Шлях"! Вітаємо хлопців і чекаємо вас, після канікул, 10 січня на відкритті четвертого сезону Dockers Rock Battle!", - йдеться у дописі.

Як повідомив лідер гурту "Чумацький шлях" Сергій Строян телеканалу "Ексклюзив", участь у батлі вони взяли вперше. Відбувався він у три тури. Щоразу рокери готували програму у 30 хвилин.

"Ми постійно виконували 6-7 своїх пісень. Обирали якісь потужні, що могли дійсно "прокачати" людей. В результаті виграли грошову винагороду, ротацію на одній із радіо станцій, 20 годин репетицій на київській студії та гітару", - розповідає Сергій "Екслюзиву".

Додає, найважливіше, що отримали від перемоги - знайомства. Один із членів журі є організатором великого фестивалю в Україні і хмельницьких рокерів вже туди запросили.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую