ye-logo.v1.2

Хмельничанам покажуть прем’єру драми "Назар Стодоля"

Культура 2285
На сцені театру кохання, зрада і ненависть
На сцені театру кохання, зрада і ненависть. Фото: theatrestaritsky.com.ua

На сцені театру імені Старицького прем’єра.

В неділю, 17 грудня, у Хмельницькому відбудеться прем’єра драми "Назар Стодоля" за твором Тараса Шевченка. Покажуть виставу на сцені обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького.

Виставу про взаємовідносини батьків і дітей, кохання та зраду поставив головний режисер театру Володимир Борисяк.

"Ми не відбігали далеко від класичного варіанту. В залі сидить сучасний глядач і проблематика цієї вистави, п’єси і цих питань, які ми там порушуємо, так чи інакше, вона перекликається з сьогоднішнім днем. Тут руйнація в людях відбувається, в їх свідомості, психології, коли важливіше вже честь, слово виходить на другий план. Багатство, збагачення, продажність", - коментує Володимир Борисяк для "Поділля-Цетр".

У театрі імені Старицького «Назара Стодолю» поставлять вперше. Стилістично в декораціях художник відтворив українське село, використав елементи козацького побуту. Доповнить все спеціальна музична добірка.

Отож, прем’єру вистави "Назар Стодоля" хмельничанам та гостям міста покажуть 17 грудня (додатковий показ відбудеться ще й 27 грудня) о 18:30 на сцені обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького. Придбати квитки можна у касі театру: 65-59-25. Вартість квитків - 35-100 гривень.

  

 У Хмельницькому відбудеться прем’єра драми "Назар Стодоля" за твором Тараса Шевченка.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую