ye-logo.v1.2

Сьогодні у Хмельницькому відбудеться відкриття ялинки та різдвяного ярмарку

Культура 4916
Запалення вогників на головній зеленій красуні відбудеться о 18 годині
Запалення вогників на головній зеленій красуні відбудеться о 18 годині. Фото: автора

Хмельничан та гостей міста запрошують прийти подивитися як засяють вогні на новорічній красуні.

Сьогодні, 19 грудня, о 18 годині в обласному центрі відбудеться відкриття головної ялинки міста. Усіх хмельничан та гостей міста запрошують на центральну площу біля кінотеатру Т. Г. Шевченка, де цьогоріч зосереджені усі новорічні локації.

За словами начальника управління культури та туризму міськради Артема Ромасюкова, розпочнеться все зі святкового ярмарку і запалення вогників на головній зеленій красуні.

«О 18 годині, поруч з ялинкою, відкриють ще й гостину Святого Миколая. Дітки зможуть розповісти йому віршики і отримати свої перші подаруночки. Але не біда, якщо не встигнете зробити це 19 грудня, бо у Хмельницькому Миколай затримається надовго і роздаватиме гостинці аж до 14 січня», - розповів Артем Євгенович.

Крім того, щоб запалити новорічні вогні у перший день свята, до міста приїде зірка української естради Ірина Федишин. Зірка заспіває «Святий Миколай», «Долоньки», «Коляда», «Ти тільки мій», «Розпалю вогонь» та інші.

Поруч з головною новорічною красунею, відкритий різдвяний ярмарок. Він працюватиме впродовж місяця. На ярмарку можна буде придбати новорічні прикраси, сувеніри, вироби народних майстрів, продукцію місцевих виробників, їжу та напої.

  

Біля ялинки розміщений різдвяний ярмарок, де можна придбати новорічні прикраси, сувеніри, вироби народних майстрів.

 

Поруч з головною новорічною красунею, відкритий різдвяний ярмарок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую