ye-logo.v1.2

Для хмельничан знову заспіває Ірина Федишин

Культура 3894
Ірина Федишин вже 13 років на великій сцені
Ірина Федишин вже 13 років на великій сцені. Фото: interplus.ua

Цього разу не безкоштовно.

Головну ялинку Хмельницького відкривала співачка Ірина Федишин. Зірка презентувала хмельничанам та гостям міста свою тематичну програму «Україна колядує».

Ті, хто пропустив цю подію, можуть не турбуватися, адже співачка виступить на концерті, який відбудеться 16 січня о 19:00 у Хмельницькій обласній філармонії. Але цього разу виступ буде не безкоштовний. Вартість квитка: 130-350 гривень.

Організатори обіцяють, що Ірина Федишин подарує присутнім феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів і світловим шоу.

Довідка:
Ірина Федишин вже 13 років на великій сцені. На її рахунку понад 1000 концертів, з них більша половина із сольною програмою. ЇЇ пісні займають найвищі сходинки хід парадів країни. 2 000 000 українців поставили її мелодії замість гудків у телефон. Мільйонні перегляди в You.Tube. 50 аншлагів Україною. Успішні гастролі Європою. Зокрема в Іспанії (Мадриді) у Ірини Федишин в один день відбулося 4 концерти. Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, п’ять успішних альбомів. Володарка премії: «Пісня року – 2017». Співачку називають феноменом української естради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую