ye-logo.v1.2

За подарунками до музею: у Хмельницькому проведуть акцію «Museum Selfie Day»

Культура 2558
За селфі у музеї можна отримати подарунок
За селфі у музеї можна отримати подарунок. Фото: Pinterest

Два музеї області долучаються до акції.

У наступний четвер, 18 січня, у Хмельницькому обласному художньому музеї і Кам’янець-Подільському історичному музеї-заповіднику відбудеться акція «Museum Selfie Day». Умови її прості - відвідувачі мають прийти до музею, зробити селфі на фоні експоната і виставити його у соціальні мережі.

«Музей вдруге долучається до міжнародної акції «Museum Selfie Day», - розповідає директор Хмельницького обласного художнього музею Ольга Долінська. - Цього року ми проведемо її 18 січня. Умови дуже прості. Кожен може прийти в музей, зробити селфі на фоні експонату, який сподобався, або улюбленого, виставити в соціальні мережі з хештегом #MuseumSelfie та #ХОХМ. 21 січня визначимо переможця».

За словами Ольги Віталіївни, переможцем стане автор найкреативнішого фото або чиє фото набере найбільше лайків. Нагорода - абонемент на безкоштовне відвідування виставок художнього музею впродовж року.

Як повідомляють на сайті Кам'янець-Подільської міськради, історичний музей-заповідник вже вп’яте долучиться до акції. Відвідувачі мають розмістити свою фото у Фейсбуці із хештегами #MuseumSelfie та #MuseumSelfiekpdimz.

«В акції залучений такі об’єкти, як Старий замок (вулиця Замкова, 1), Ратуша (площаПольський ринок, 1), Галерея мистецтв (вулиця П'ятницька, 11), Музей старожитностей (вулиця Іоанно-Предтечинська, 2), виставкова зала (вулиця Соборна, 29а). Фото, яке набере найбільшу кількість лайків, стане переможцем, а його автор отримає подарунок від музею», - йдеться у повідомлені міськради. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую