ye-logo.v1.2

"Отдыхаем вместе" потрапили до нового сезону "Ліги сміху"

Культура 4353
Виступ команди під час першого відбіркового туру
Виступ команди під час першого відбіркового туру. Фото: ligasmeha.com

Тренером команди хмельницьких гумористів стала Надія Дорофєєва.

Нещодавно закінчився відбір четвертого сезону «Ліги сміху». Вчора, 3 лютого, в Одесі відбувся щорічний гала-концерт, на якому тренери вибрали собі команди, з якими боротимуться за звання чемпіона четвертого сезону. На каналі «1+1» ця гра вийде лише за три тижні, але список команд, які пройшли сезон, вже опубліковано на сайті проекту. Серед щасливчиків – гумористи з Хмельницького «Отдыхаем вместе».

У новому, четвертому, сезоні «Ліги сміху» оновився тренерський склад проекту. Серед наставників минулих сезонів залишилися Ігор Ласточкін і Ольга Полякова. Цього року до них приєдналися Станіслав Боклан, Надія Дорофєєва, Владислав Яма, Юрій Ткач і Євгеній Кошовий.

Команда «Отдыхаем вместе» тепер працюватиме з українською співачкою, учасницею популярного дуету «Время и стекло» Надією Дорофєєвою.

Як повідомляють на сайті «Ліги сміху», цього року на фестиваль гумору приїхали команди не тільки з України, а також з інших країн. Всього – близько 200 команд, з яких до другого туру були допущені 49. Серед учасників другого туру було одразу кілька команд з Хмельниччини: «Ми з 90-х» (Хмельницький), «Наш формат» (Кам’янець-Подільський) та «Отдыхаем вместе» (Хмельницький). Але на гала-концерт змогли «пробитися» лише останні.

Нагадаємо, «Отдыхаем вместе» здобули срібло в третьому сезоні "Ліги Сміху", посівши почесне друге місце.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую