ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк «засвітилася» на вечірці «Танців з зірками»

Культура 4513
З ким у парі проекту Танці з зірками танцюватиме Леся Нікітюк - поки таємниця
З ким у парі проекту Танці з зірками танцюватиме Леся Нікітюк - поки таємниця. Фото: 1plus1.ua/tanci-z-zirkami

У Києві презентували новий сезон проекту, участь в якому візьме відома хмельничанка.

Вчора в Національному художньому музеї України відбулася презентація нового сезону телешоу «Танці з зірками», прем'єрний випуск яких глядачі телеканалу «1+1» побачать 26 серпня о 21.00. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

На вечірці було чимало зірок, серед яких і учасники минулих сезонів «Танців з зірками». Прийшла і хмельничанка Леся Нікітюк, яка, як відомо, також братиме участь у новому сезоні шоу.

«У новому сезоні проекту на глядачів чекає ще більше танців і тематичні ефіри. В одному з випусків пари танцюватимуть під музичне виконання українських суперзірок, інший ефір буде присвячений подіям, що змінили життя наших учасників, також зірки будуть перевтілюватися в знаменитих персонажів. У першому ефірі співведучою Юрія Горбунова стане Тіна Кароль», - розповів креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Отож, у новому сезоні «Танців з зірками» візьмуть участь: грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін, солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, ведучі Леся Нікітюк, Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий Руслан Сенічкін.

З ким у парі танцюватиме хмельничанка Леся Нікітюк, поки що таємниця. З ким із танцюристів стануть в пари інші зірки, також залишається інтригою до першого прямого ефіру. Який, нагадаємо, відбудеться 26 серпня о 21.00 на телеканалі «1+1».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую