ye-logo.v1.2

Картина маслом і… уявою від Сергія Іванова

Культура 3219

14 лютого, у День Святого Валентина відбулася виставка відомого фотохудожника, члена Національної спілки фотохудожників України Сергія Іванова.

 Виставка експонується у музеї-студії фотомистецтв і має назву «Картина маслом», хоча майстер працює винятково з уявою та фотокамерою.
Сергій Іванов визнаний серед професіоналів-фотографів, як майстер весільної арт-фотографії. Саме весільна фотографія – головна тема виставки. Він – переможець і лауреат більше 20 Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів, провів уже більше двох десятків майстер-класів з весільної арт-фотографії. «Тільки такий майстер як Сергій може показати, здавалося б, банальну весільну тему, настільки оригінально і цікаво», – зазначила керуюча справами Хмельницької міської ради Людмила Черевченко.
На представлених експонатах наречені з усіх куточків України і Росії. Є навіть серія робіт під назвою «Аліса в задзеркаллі».
«Одного разу, опрацьовуючи чергові фотороботи, я помилився і в результаті вийшов чудернацький образ людини, – пояснює майстер. – Та, коли я роздрукував фотографії і показав замовникам, їм дуже сподобалося. Так народилося кілька казкових фото». Фотороботи пан Сергій збирав у містах, де він або фотографував весілля на замовлення або проводив майстер-класи. За його словами, виставка присвячена дружині Валентині, з якою познайомилися вони також у День Святого Валентина. Однак власної історії кохання у фотографіях Сергій та Валентина не мають. Фотограф каже, що чоботар, як відомо – без чобіт завжди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую