ye-logo.v1.2

Хмельницький крізь об’єктив: в музеї фотомистецтва визначили переможців конкурсу та презентували виставку їх робіт

Культура 2905
«Хмельницький крізь об
«Хмельницький крізь об'єктив» представили в музеї фотомистецтва. Фото: автора

До 9 жовтня триває голосування за "Приз глядацьких симпатій".

Сьогодні, 27 верея, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку робіт «Хмельницький крізь об’єктив». Загалу представили найкращі світлини, які надіслали хмельничани і не тільки на однойменний конкурс. Окрім цього, оголосили переможців у всіх номінаціях.

Як розповідає директор фотомузею Віталій Савін, уже чотирнадцятий рік поспіль конкурс «Хмельницький крізь об’єктив» присвячують Дню міста. Цьогоріч на надійшло понад 300 робіт.

«Свої роботи подало 45 учасників. Серед них 15 юних фотомитців та 30 дорослих. Взагалі на розгляд журі надійшло 336 робіт. Журі відібрало 50 найкращих робіт, які експонуються у виставковій залі», - зазначив Віталій Савін.

За його словами, окрім хмельничан, участь у конкурсі взяли фотохудожники з Кам'янця, Харкова, Львова та Києва.
Грамоту учасника конкурсу отримала школярка Соломія Козолуп. Розповідає, що займатися у фотогуртку, і фотосправа їй дуже подобається.

В експозиції 50 найкращих робіт, що надіслали на конкурс

«Мене попросила подруга її сфотографувати. Одну з тих світлин я надіслала на конкурс. У майбутньому дуже хотіла б пов'язати своє життя із фотографією», - каже дівчинка.

Переможців визначали у кількох номанаціях, але всі учасники отримали грамоти

Головним переможцем фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив» серед дітей стали Ірина Кольдюба та Владислав Дріщук. Серед дорослих – Олександр Савенко.

Приз міського голови отримали троє хмельничан

Наразі триває голосування в номінації "Приз глядацьких симпатій". До 9 жовтня усі охочі можуть прийти у музей-студію фотомистецтва і віддати свій голос.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую