ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 5-7 жовтня

Культура 2021
Цими вихідними хмельничанам буде чим зайнятися
Цими вихідними хмельничанам буде чим зайнятися. Фото: Еспресо.TV

Програма заходів.

Прохолодна осіння погода не завадить хмельничанам активно та приємно провести свої вихідні. Найближчими днями у Хмельницькому запланували одразу кілька концертів, цікаві театральні вистави та багато корисних майстер-класів.

Для діток у п’ятницю проведуть майстер-клас «Карта мрій», у суботу навчать, як виготовляти «лизуна» своїми руками. Також на малечу очікують веселі лялькові вистави, а для зовсім маленьких підготували прем’єру «бебі-театру».

Якщо ж в місті сидіти не хочеться, цими вихідними варто відвідати Кам’янець-Подільський. Там протягом вихідних триватиме одразу два фестивалі – «Октоберфест» і фестиваль повітроплавання «Золота омега».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва триває виставка фотографій "Хмельницький крізь об'єктив", в арт-центрі «Масло» демонструють виставку "Інтроспекція: відкриваючи себе". У «Галерії на Проскурвіській» можна переглянути виставку Оксани Стратійчук "Мокуліто".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (5 жовтня)

Фото: 19kldh.pl

Фестиваль "Oktoberfest, знову в небо!" (Кам'янець-Подільський)

Фестиваль "Oktoberfest, знову в небо!" організований для любителів добре відпочити, цінителів пива і розваг. Необмежена кількість пива і смачних закусок, всілякі забави і традиційні пивні пригощання, запальні виступи колективів, у тому числі зірок української естради, і ще багато цікавого!

Коли: 9:00

Де: Площа Польський ринок, м.Кам'янець-Подільський

Вартість: безкоштовно

Фестиваль повітряних куль "Золота Омега - 2018"

У Кам'янці-Подільському відбудеться фестиваль повітряних куль "Золота Омега - 2018". Програма польотів: передпольотний брифінг (ранковий о 7:30, вечірній о 16:30; виїзд на стартовий майданчик; підготовка аеростатів до польоту, інструктаж; польоти повітряних куль 40-60 хв.; автосупровід кожної повітряної кулі під час польоту; підбір повітропланих екіпажів з місця приземлення; вручення пам'ятних повітроплавних Грамот за 232-річною традицією (проходить з шампанським);

Коли: 7:00

Де: м.Кам'янець-Подільський

Вартість: 3000-3200 гривень

Семінар "Секрети сімейного життя"

Наші батьківські сім’ї впливають на наше сімейне життя. Питання в тому, що ми ніколи до кінця не знаємо, як саме. А дарма. На семінарі розбиратимуть: Що таке сімейне життя і чому його не можливо уникнути; Секрети сімейного життя – ресурси чи підводні камені? Вплив сімейних секретів на наше життя.

Коли: 15:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1.

Вартість: 400 гривень

Майстер-клас для дітей "Карта мрій"

На честь дня народження Family club організовують безкоштовний майстер-клас для дітей "Карта мрій". На майстер-класі діти: виготовлять карту, на якій розмістять свої найзаповітніші бажання; обговорюватимуть те, як ці бажання здійснити; розвиватимуть свою уяву та креативність.

Коли: 18:00

Де: Family Club, просп. Миру, 73/2

Вартість: безкоштовно

Субота (6 жовтня)

Фото: inlviv.in.ua

Дитяча субота "НеСерйозі розмови про Урбан фентезі"

І знову привіт всім, хто полюбляє та ненавидить читання. Книгарня продовжує проводити заходи для школярів-підлітків. Темою цієї “НеСерйозної розмови” стане дискусія про сучасну урбаністичну літературу для дітей середнього шкільного віку. От уявіть собі такий сюжет: ви собі живете у спокійному маленькому місті, маєте купу шкільних друзів, усе як у будь-якої цілком простої людини. Аж одного дня виявляється, що у вас “під носом” триває довговічна, запекла боротьба між добром та злом... І виявляється, що потойбіччя не таке й “потойбічне”, як здавалося на перший погляд... Заінтриговані? На вас чекають.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концерт Ірини Федишин

Львівська співачка знову концертом приїздить до Хмельницького.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-450 гривень

Літературно-пивна вечірка-концерт з Антіном Мухарським

Антін Мухарський запрошує на літературно-пивну вечірку-концерт, присвячену презентації його чоловічого роману "I AM NOT RUSSIA". Спеціальним гостем заходу буде Орест Лютий із його лагідною, суворою й дуже суворою українізацією. Цей неполіткоректний роман ставить під сумнів основні цінності сучасної демократії.

Коли: 21:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Семінар "Батьки і діти: конфлікт чи взаємодія"

Батьки і діти - це сім'я, де кожний має право на свою думку, інтереси і вибір. Але не завжди батьки можуть почути своїх дітей, а діти - прийняти і довіритись батькам. Усе залежить від віку дитини, поваги і взаєморозуміння між членами родини та багатьох інших причин. Якщо Вам цікава тема стосунків батьків і дітей; якщо Ви мама чи тато; якщо Ви спеціаліст, який працюєє з батьками та дітьми різного віку - тоді вас запрошують на практичний семінар.

Коли: 11:00

Де: Вул. Вайсера, 17/1, офіс 402

Вартість: 250 гривень, для обох батьків - 400 гривень

Майстер-клас "Лизун своїми руками"

Діти обожнюють лизуни! Тут учитимуться їх робити самостійно. Курси науки в дитячому центрі Pixel розкривають секрети виготовлення крутих лизунів за простими, але перевіриними рецептами. Кожен учасник зробить 3 лизуни за 3-ома рецептами, різних кольорів та з різними додатками. Отримаємо величезний заряд позитиву та нові знання.

Коли: 11:00, 12:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Прем’єра «Бебі-театру»

У Хмельницькому створили незвичну досі для нашого обласного центру мистецьку атракцію для найменших глядачів - бебі-театр. Тепер в театрі ляльок є сцена для глядачів поважного віку - від року-пітора - і до трьох-трьох з половиною. У театрі переобладнали окрему залу під наймолодшу аудиторію: тут затишно, тепло, зручно, багато пухнастих килимків та м'яких подушок. Наразі підготували поки одну виставу. Вона має назву "Бебі - бум, бум! Знайомство".

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 27-30 гривень

Дитяча вистава «Їжачок-малючок»

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-27 гривень

Майже танцювальна комедія «Rock-n-roll na zakate»

Представляють повторний показ вистави "Rock-n-roll na zakate" у рамках візиту Всеукраїнського руху "Твоя Країна". Всеукраїнський рух "Твоя Країна" — це відкритий некомерційний мережевий рух. Це поїздки до обраного учасником у найрізноманітніші точки України на кілька днів. Учасниками проекту є українська молодь, зацікавлена в отриманні нових знань та корисного досвіду, розширенні свого кругозору та кола знайомих. Та про що ж вистава... Чи існує життя після виходу на пенсію? Чи можливо вже у поважному віці відкрити для себе щось нове? Чи взагалі можливе життя, а не доживання? Саме на ці питання намагається знайти відповідь Народний аматорський театр «Дзеркало» у своїй новій/старій виставі "Rock-n-roll na zakate".

Коли: 16:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Неділя (7 жовтня)

Фото: ua.dyven.org

Дитяча вистава «Лисичка, Котик та Півник»

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Концерт студентів оркестрової академії молодих музикантів

Студенти-музиканти матимуть змогу грати у складі Академічного симфонічного оркестру під час проведення майстер-класу для диригентів, брати участь у фінальному концерті, а також зіграти соло-твір.
Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: безкоштовно

Вистава «Собака на сіні»(ПРЕМ'ЄРА)

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Концерт "Cinema Paradiso"

Участь беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент – Марко Мюллер (Швейцарія), солістка – Ольга Малик (скрипка). У програмі: саундтреки до кінофільмів.

Коли: 17:00Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 70-80-90 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую