ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 19-21 жовтня

Культура 2135
Шукайте найцікавіші події Хмельницького в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події Хмельницького в нашій афіші. Фото: br.freepik.com

Програма заходів.

Робочий тиждень доходить свого кінця. Тож аби хмельничани могли гарно відпочити і набратися сил, у місті запланували чимало цікавих заходів на найближчі кілька днів. На вас чекає величезна кількість майстер-класів для дітей і дорослих, корисні семінари та цікаві вистави.

Студентів і старшокласників в п’ятницю кличуть на вечірку у тролейбусі, а любителів кіно на допрем’єрний показ українського народного фільму «Чорний козак».

В суботу для малечі запланували лялькові вистави. Цього дня в місті відбудеться також закриття велосезону.

У неділю до Хмельницького приїде Національний академічний симфонічний оркестр України. З нагоди свого ювілею артисти організували всеукраїнський тур. Тож містян запрошують на концерт.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва експонують виставку живопису та скульптури «Мелодія пластики» Миколи Сівака. Виставку Міжнародного Салону Художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2018» відкрили у музеї-студії фотомистецтва. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Оксани Стратійчук "Мокуліто". Виставка студії Mprostir «146 портретів щастя» діє у «Галерії на Проскурвіській».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (19 жовтня)

Фото: cit.ckipo.edu.ua

Допрем’єрний показ української кінострічки "Чорний Козак"

Кіно, що створене за волонтерські кошти, і всі гроші, які будуть отримані від прокату буде віддано на допомогу пораненим воїнам, тим, хто боронить нашу Неньку зараз. Кіно-казка, історія містичного кохання. Романтичний сюжет, традиції, культура вплітаються в звуки схрещених щабел.

Коли: 19:00

Де: кінотеатр ім. Шевченка

Вартість: 60 гривень

ТЕПЛА вечірка у тролейбусі

Ця затишна вечірка для творчих і трошки крейзі людей, які люблять музику, образотворче мистецтво, літературу, какао з маршмеллоу, проходитеме справді в міському тролейбусі. Будуть кружляти містом, сяяти гірляндами, дивувати перехожих, творити дива і насолоджуватися теплом, творчістю і спілкуванням.

Коли: 17:00

Де: Зупинка "Либідь Плаза

Вартість: безкоштовно

Субота (20 жовтня)

Фото: з архіву редакції

Закриття велосезону 2018

Запрошують усіх велолюбителів востаннє цього року зібратись на масовий велопробіг. Останні теплі дні осені - це чудова нагода поділитись із однодумцями своїми враженнями від сезону, що минає, та планами на майбутнє.

Коли: 14:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Футзал. Чемпіонат України

Гратимуть «Сокіл» з Хмельницького і «Епіцентр К Авангард» з Одеси.

Коли: 12:00

Де: Спорткомплекс Нацполіції, Зарічанська, 9

Вартість: безкоштовно

Футбол. Чемпіонат України

Гратимуть «Поділля» з Хмельницького і «Нива» з Вінниці

Коли: 16:00

Де: Спорткомплекс «Поділля», Проскурівська, 83/1

Вартість: 20 гривень

Майстер-клас “Чудеса Photoshop"

На майстер-класі дізнаєтеся, як змінювати фон на фото; прибирати з фото непотрібні об’єкти; створювати рамки; застосовувати фотомонтаж; прибирати ефект «червоних очей»; ретушувати недоліки і колір шкіри.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Лизун та полімерні хробачки"

Діти обожнюють лизуни. Є можливість навчитися їх робити самостійно. Курси науки в дитячому центрі Pixel розкривають секрети виготовлення крутих лизунів та полімерних хробачків за простими, але перевіриними рецептами. Учасники отримають величезний заряд позитиву та нові знання

Коли: 11:00, 12:15

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша зовнішньої привабливості. І про це малечі покажуть лялькову виставу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 ривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Для дітей 1,5-3 років театр ляльок підготував нову виставу - «Бебі-бум».
Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 4
Вартість: 40 гривень

Семінар "Як контролювати свої емоції"

Не зриватися на близьких і знайомих. Не глушити емоції в собі і не шкодити власному здоров'ю. Вам завжди це вдається? Іноді це здається надскладним завданням. Уся річ у вмінні контролювати свої емоції. Пропонують 8 годин практик та методик Сходу і Заходу. Поєднавши ці знання, можна навчитися справлятися з власними емоціями та керувати ними. На заході детально розбиратимуться з такими емоції як страх, гнів, роздратування.

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 750 гривень

Конференція "Business DAY"

Що таке осінь? Це знання й урожай на конференції по всьому світі. Гості заходу: Катерина Балановська, Артем Візарт, Юрій Вавринюк, Олександр Вербицький.

Коли: 10:00

Де: Актова зала, готель "Енеїда", вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: від 300 гривень

Практичний семінар "Не одружуйся! Поки не знаєш навіщо"

Запрошують послухати про речі, які на 180° змінять ставлення до шлюбу. На заході дізнаєтесь істинні причини, за яких руйнується шлюб, і що робити, щоб будувати союз, у якому добре кожному. Щаслива сім'я — це не красивий словесний зворот. Це реальність, яка точно буде у вас з партнером, коли ви оволдієте головними поняттями та розуміннями.

Коли: 12:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: 200 гривень

Троль-шоу "Тролі у пошуках Радості" (ПРЕМ'ЄРА)

Світ пригод у яскравій виставі "Тролі у пошуках Радості". Відвідувачі опиняться в дивному Мильному Королівстві та дізнаються секрет створення магічної бульбашки. Разом із головними героями Тролями пройдуть Чарівним Лісом, перепливуть океан та перевірять себе на сміливість. Ця вистава для тих, хто має добре серце, вірить у дива та любить сміятися й розважатися.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-140 гривень

Неділя (21 жовтня)

Фото: nsou.com.ua

Концерний тур Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України

Участь у концерті беруть художній керівник і головний диригент – народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Володимир Сіренко, солісти – заслужена артистка України Наталія Николаїшин (сопрано), Віталій Лєонов (скрипка). У програмі лунатимуть твори Б. Сметани, П. Чайковського, М. Скорика, Б. Лятошинського.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 80-100 гривень

Дитяча вистава "Як Півник Сонечко рятував"

Молодий Півник щоранку зустрічав Сонечко. Стрибне на паркан, закукурікає і ось уже з'явилося над лісом золоте світило. А тут, як завжди закукурікав, а замість Сонечка з-за лісу сірий туман виплив... А сталося далі, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую