ye-logo.v1.2

«Еротична гімнастика» і танок з Владом Ямою: як виступила Леся Нікітюк в ефірі «Танці з зірками»

Культура 8709
Леся Нікітюк танцювала із Владом Ямою
Леся Нікітюк танцювала із Владом Ямою. Фото: скірн з відео 1+1

Відома хмельничанка заспівала пісню, яку присвятила Дмитру Монатик.

Учора, 28 жовтня, відбувся черговий прямий ефір проекту «Танці з зірками» на каналі 1+1. Традиційно, випуск був тематичний і присвятили його Геловіну. Ще однією родзинко ефіру став обмін партнерами.

Хмельничанка Леся Нікітюк мала станцювати із партнером Мішель Андраде - Євгенієм Котом, але, через хворобу, він не зміг вийти на паркет. Його замінив Дмитро Жук, який до того танцював зі Златою Огнєвіч.

«У шоу-бізнесі це нормально, коли люди міняються партнерами, - пожартувала Леся. – Я буду боротися далі й доводити, що мої танці - не маячня. Цього разу в боротьбу вступає ще одна людина. Женя Кот захворів. Дякувати Богу, Жук - здоровий. Він просто бере мене і мною жонглює. І я шокована. На Геловін мені дісталася роль лікаря із надможливостями, який вилікує всіх. Жук зробить з мене богиню і мені поставлять 30 балів».

Запальне диско від Лесі Нікітюк та Дмитра Жука судді оцінили у 26 балів. Десятку отримала пара від Дмитра Монатика. За його словами, цього разу рухи артистки були незвично легкими. На його думку, це результат здобутого досвіду та заміна партнера. Катерина Кухар назвала танці Лесі еротичною гімнастикою та відзначила, що Жуку вдалось роз танцювати Нікітюк. Влад Яма зауважив, що сучасні стилі артистці личать більше, ніж бальні. Ці двоє суддів поставили відомій хмельничанці по 8 балів.

Після проголошення результатів, на балконі, Леся Нікітюк заспівала ще одну свою пісню на мотив композиції Павла Зіброва «Хрещатик». До речі, саме він і був співведучим цього випуску шоу. Присвятила артистка пісню Дмитру Монатику, якого назвала своїм «хрещеним батьком танців».

Хмельничанка танцювала диско із Дмитром Жуком. Фото:скрін з відео 1+1

Вперше у цьому сезоні проекту «Танці з зірками» на паркет вийшли члени журі. Вони обирали у команду по дві пари й упродовж тижня готували спільний номер. Леся Нікітюк разом із Максимом Єжовим потрапила до команди Влада Ями.

«Моя команда - це козирний туз. Обрав Ігоря Ласточкіна разом із партнеркою, бо вони вправні й прогресують неймовірно. Щодо Лесі, то вирішив піти у ва-банк і перевірити, що з нею не так, чи вона лінива, чи не хоче, чи не може. Я хотів би помиритися», - прокоментував Яма.

Самбу хмельничанки у єгипетському стилі суді оцінили у 27 балів. Олена Шоптенко, головний хореограф шоу, яка замінила на момент виступу у суддівському кріслі Яму, відзначила, що Леся Нікітюк важко працює і сильно плаче, коли отримує низько оцінки суддів.

Оскільки у вчорашньому ефірі відбувся обмін партнерами, організатори шоу вирішили, що буде неправильно, якщо хтось «вилетить» із шоу. Тому у наступному ефірі побачимо ті ж самі обличчя. 

 

 

Коментарі:

Дмитрий Танцюра 15.11.2018 21:28

Леся , ты того , давай мужчин мужественных дрессируй на сцене , а то и на дискотеки народ уже не ходит .

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую