ye-logo.v1.2

Хмельничанам на святі Миколая передали Віфлеємський вогонь миру (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 3321

Тепер кожен охочий може прийти з лампадкою і взяти додому Віфлиємський вогонь.

З музикою, співами і танцями відзначили вчора День святого Миколая у Хмельницькому. Попри морозну погоду, на свято завітало чимало містян. Поряд з головною ялинкою міста на сцені організували святковий концерт.

Спочатку перед хмельничанами виступали юні вихованці творчих колективів міста. Завітав на свято і сам святий Миколай, побажавши усім гараздів, здоров’я і доброї долі.

Прибув до Хмельницького цього дня також один з символів новорічно-різдвяних свят – Віфлеємський вогонь миру. Вогонь надії засвітили прямо на святковій сцені. «Сьогодні ми привезли Вифлиємський вогонь. Нам його передали тернопільські скаути, до цього його взяли у Відні. У Відень його привезли з місця народження Ісуса Христа – з Віфлиєму», - сказав скаут.

Символ тепла, миру і злагоди тепер в Хмельницькому

Святий Миколай запросив усіх до себе у на гостину

У Хмельницькому вогонь миру зберігатиметься у міській раді. Тож кожен може прийти з лампадкою і взяти додому Віфлеємський вогонь, щоб він впродовж новорічно-різдвяних свят грів серця.

Продовжилося святкування концертом відомої хмельницької бандуристки Марини Круть

Новорічно-різдвяний ярмарок у Хмельницькому працює вже 20-ий день, а відсьогодні поряд з ним ще й запрацює гостина святого Миколая. Відвідати її маленькі хмельничани зможуть щодня з 17-ої до 19-ої години.

Працюватиме гостина Миколая до 14 січня

Малеча щиро раділа появі святого Миколая

Хмельничани слухали пісні у святковій новорічній атмосфері

 

Виступи юних виконавців активно знімали на телефони

Від морозу рятувалися танцями і теплими напоями

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую