ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільський отримав статус Молодіжної столиці України-2019

Культура 5289
Кам
Кам'янець тримав статус «Молодіжної столиці України 2019». Фото: www.etnotur.ua

Презентацію кам’янчан визнали кращою серед десяти фіналістів.

Сьогодні, 21 грудня, в Києві відбувся фінал конкурсу «Молодіжна столиця України-2018. Десять претендентів на перемогу, серед яких Хмельницький і Кам’янець-Подільський, розповіли про свої міста та презентували свої здобутки та можливості для молоді.

За результатами виступів усіх фіналістів конкурсу, Наглядова Рада конкурсу визначила Молодіжну столицю України-2019 – нею став Кам’нець-Подільський.

Основний меседж презентації кам’янчан звучав так: «Історія творить майбутнє». Під час свого виступу вони розповіли про основні напрямки, які впроваджуються в місті для реалізації молодіжної політики. «У 2018 році ми відкрили молодіжний центр «Лавка». На сесії міськради було затверджено план дій в рамках ініціативи «Юнісеф» «Громада дружня до дітей та молоді» та отримано статус кандидата. Кращою практикою молодіжної роботи в Україні стала культурно-освітня акція «Я – студент туристичного міста. Понад дві з половиною тисячі молодих людей встановили рекорд України «Формація герба», - повідомили представники від Кам’янця-Подільського.

Всього у фіналі конкурсу «Молодіжна столиця-2019» змагалося десять міст: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кремечук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький та Чернігів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую