ye-logo.v1.2

5 книг Надії Погосян

Культура 2830

Голова асоціації приватних пекарів і кондитерів України Надія Погосян, читає лише серйозну літературу.

За її словами, на детек­тиви та жіночі романи в неї немає ні часу, ні бажання. «Не хочу забивати собі голову легким чтивом, – каже вона. – Був час, коли цікавилася французькими романами, але він швидко минув, і нині читаю лише літературу, яка допомагає зрозуміти в тому, що відбувається навколо нас. А коли розберешся в цьому, то заспоко­юєшся, бо лякає лише незрозуміле…».
1. Джим  Дорнан,  «Піаніно  на  березі».
У доступній формі автор книги радить, як ставити цілі і до­сягати їх. Адже, як він стверджує, тільки наша свідомість обме­жує нас в наших можливостях.
2.  Герман  Гессе,  «Гра  в  бісер».
Глибокий філософський твір про сенс життя, про те, хто ми такі і для чого приходимо у цей світ.
3.  Твори  Ліни  Костенко.
Надія Петрівна не змогла вибрати, який твір цієї письменниці любить найбільше. Зараз вона читає «Записки українського сама­шедшого». За її словами, як завжди, подобається глибоке, серйоз­не і некон'юнктурне висловлення автором власної думки, що часто дратує суспільство.
4. Оксана  Пахльовська  (донька  Ліни  Костенко),  «Аве  Європа».
Зібрання публіцистичних творів автора з різних видань. «Дуже приємно, що на цей раз природа не відпочила на дітях геніїв. – каже Надія Петрівна. – І автор пише про сучасні проблеми, про міс­це України у світі. Усі роботи, які увійшли у книгу, це серйозні дослідження з історичним підходом. Видно, що автор є патріотом і розуміється на тому, про що пише».
5.  Роберт  Кіосакі,  серія  книг  «Бідний  тато,  багатий  тато»,
«Квадрант  грошового  потоку»...
Автор, фінансист-мільярдер, у своїх книгах проводить фінансо­вий лікзеб, дає розуміння економічних процесів, яких ми так ля­каємося. Він передбачав нинішню кризу і дає пояснення, чому це відбувається, причому, дуже простою мовою, розрахованою на пе­ресічного читача.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую