ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 8-10 лютого

Культура 2102
Вихідні - час для відпочинку і приємного проведення часу
Вихідні - час для відпочинку і приємного проведення часу. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Програма заходів.

Цими вихідними на хмельничан очікує свіжа порція цікавих заходів на будь-який смак. Сьогодні в арт-центрі "Масло" відкриють виставку "Дуже кольорових картин". Цього ж дня всіх охочих запрошуть на перегляд українського повнометражного документального фільму 2017 року "Будинок "Слово". 

У суботу містянам підготували чимало заходів для сімейного відпочинку та дітей. У театрі ляльок запланували кілька яскравих вистав. Не обійдеться без корисних майстер-класів і занять для маленьких хмельничан. А ввечері у філармонії прозвучить симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка.

У неділю любителів двоколісних запрошують долучитися до зимового велозаїзду, для молоді організують вечір настолок.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому відкрили виставку "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу". В обласній науковій бібліотеці діє колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису". У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували звітну виставку фотографій хмельницьких фотохудожників. Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") можна переглянути виставку ікон на склі та дереві "Вікна, що змінюють" Тетяни Цимбарецької. У музеї історії міста Хмельницький презентували виставку картин самчиківського розпису.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (8 лютого)

Фото: Vgorode.ua

Виставка "Дуже кольорові картини"

Олександр Ляпін народився на Донеччині, за 11 років після закінчення Другої світової війни. У дворічному віці вперше взяв до рук батьків фотоапарат. Згодом відвідував художню школу, яку покинув у 8 років, після того, як на очах усього класу помер вчитель. Наступного разу взяв пензля до рук вже будучи знаним фотографом - лише через 55 років. Відтоді і народжуються барвисті наївні образи, які ми можемо спостерігати у його картинах.
Незважаючи на реалії життя , прекрасне в ньому є, як і є в нас самих, прекрасне в ньому - ми, наш біль, сльози, наш сміх та стрімке бажання жити. Жити наповну, змішуючи всі відчуття в кольоровий коктейль реальності.

Коли: 18:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

HR-консультація для тих, хто шукає роботу

Не знаєте, із чого розпочати пошук роботи? Сумніваєтеся, як правильно написати про невеликий досвід в резюме? Прагнете ретельно підготуватися до наступної співбесіди і гарно презентувати себе на співбесіді? На ці та інші питання дасть відповідь HR-менеджерка Катерина Коханська.

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: для студентів та випускників ІТ Академії вхід безкоштовний. Для інших - 50 грн

English Speaking Club: Information Technologies

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Ольга Соколовска. Тема тижня: Information Technologies and how they change the worldПотік інновацій в світі не зупиняється. Технології вже стали частиною повсякденності, тепер вони змінюють наші звички і спосіб життя. Вони стають причиною появи нових професій,соціальних спільнот і навіть породжують нові небезпеки та суспільні страхи.

Коли: 18:00

Де: ХОУНБ, Window on America, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Перегляд фільму "Будинок «Слово»"

Сюжет: наприкінці 1920-их років у Харкові, тодішній столиці УСРР, за відома Сталіна спеціально для українських письменників та інших діячів культури УСРР зводять будинок. Його спроектував міський архітектор Харкова Михайло Дашкевич. Тут передбачено все для зручності мешканців — просторі світлі кімнати, високі стелі, великі вікна. Поряд навіть розбили сквер, аби ті, хто житимуть тут, мали де відпочити. Шістдесят чотири комфортабельні квартири, їдальня, солярій, обслуговуючий персонал — справжній рай для творців літератури. Тоді в новобудову будинку літератора було розселено десятки геніальних українських письменників, поетів, художників, сценаристів, акторів. Під один дах переїжджають Микола Хвильовий, Остап Вишня, Михайль Семенко, Анатоль Петрицький, Антін Дикий та інші. Утім цей рай оснащують спеціальною системою спостереження та мережею агентів, завдяки яким автори тримаються під контролем радянських спецслужб.

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 7

Вартість: "Pay what want"

Заняття "Аеродинаміка"

Ви знаєте, що лежить в основі польоту літака? А чи не замислювалися ви над тим, що спільного у літака з автомобілем і швидкісним поїздом? Після цього заняття діти розкажуть про це самі. Знайомитимуться з повітряними потоками, перевірятимуть об'єм власних легень (ніхто не постраждає), створять незвичайну і навіть корисну для здоров'я іграшку та традиційно повеселяться вдосталь.

Коли: 15:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Субота (9 лютого)

Фото: Tochka.net

Концертна програма "Шампанські очі": Симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка

У пам'яті фанатів Кузьма ніколи не постарішає — залишиться 46-річним, як у день смерті. І не напише нових пісень... але його старі вірші та мелодії ще на багато десятиліть залишаться безперечними хітами. Час плине, і шанувальники, друзі, рідні музиканта відзначають 50-річчя без іменинника. На честь цієї одночасно сумної та радісної події був задуманий проект «Skryabin.Simfo — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 230-450 гривень

Вистава "Чарівні сніжинки"

Театр ляльок підготував виставу для маленьких відвідувачів. "Чарівні сніжинки" вже чекають. Мало хто знає, але сніжинки бувають чарівними і можуть виконати будь-яке бажання. Саме такі чарівні сніжинки Сніговичок подарував Ведмедику. Про це дізналася хитра Лисичка і розпочалися справжні зимові пригоди та новорічні дива.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 4

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Фестиваль трансформацій "GameinGame"

Фест – одна велика трансформаційна гра, яка складається з трьох кіл. Три лінійки повноформатних ігор. Кожна лінійка складається з трьох ігрових зон: стосунки, партнерство, кохання, сім’я; бізнес, гроші, робота, стратегії, проекти, реалізація; я-ресурс, саморозвиток. Найкращі майстри країни будуть супроводжувати вас у світ трансформаційних ігор.

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 гривень

Майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації

Будуть виготовляти об’ємну аплікацію – скриньку, що вміє перетворюватися на вітальну листівку. Запрошують усіх, хто хоче таким подарунком потішити дорогу людину.

Коли: 12:00

Де: Бібліотека сімейного читання, вул. Кармелюка, 8

Вартість: безкоштовно

Івент "Важливе про глобальні продажі аутсорсингу"

Якщо ви власник або співвласник ІТ-бізнесу, керівник чи підприємець — запрошують на івент. Спікер Антон Барановський (м. Київ) - Partner&CBDO at Mangosoft- Partner&CBDO at Kevuru Games LLC.

Коли: 12:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 350 грн у день заходу

НеСерйозні бесіди "Про любов"

Буває так, що нас переповнює ціла купа незрозумілих відчуттів. То серце калатає, наче шалене, то слова заплутуються у незрозумілі та безглузді речення, а іноді невідомо звідки з’являється величезне бажання розійтися в посмішці на всі 32 зуби. Так буває, коли нам щось дуже подобається або коли ми отримуємо щось омріяне. А як проявляється любов? Чи схожа вона на те почуття, коли ласуєш смачним морозивом? Чи коли дізнаєшся, що зранку непотрібно йти до школи? Хм... А Книгарня «Є» пропонує розібратися, то що ж таке та дивна «Любов». Хто її придумав і чому саме так назвав.

Коли: 14:00

Де: книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Заняття "Капілярні явища"

Думаєте, чим зайняти юних чомучок на вихідних? Тоді дайте їм можливість вдосталь поекспериментувати. На занятті дізнаватимуться, як харчуються рослини, чому рушники та паперові серветки добре вбирають вологу, що живе всередині фломастерів і як вийти з води сухим. Буде цікаво і пізнавально.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Арт-тренінг "Сімейне коло"

Запрошують веселі, креативні сім’ї, які прагнуть цікаво, творчо проводити час і розвиватися разом на арт-тренінг для батьків і дітей від 5 років.

Коли: 12:00

Де: Клуб сімейного розвитку PUZZLE, вул. Козацька 61

Вартість: 250 грн за 3 членів сім’ї. Кожний наступний учасник + 50 грн

Неділя (10 лютого)

Фото: автора

Велозаїзд "Зимова Сотка"

Запрошують велофанів подолати дистанцію 100 км. Старт: 9-10. Фініш: 16-00(орієнтовно). Формат: МТБ, дорожний велосипед. Покриття: асфальт/гравійна дорога. Маршрут: Хмельницький-Тиранівка-Меджибіж-Головчинці-Голосків-Масівці-Хмельницький. Харчування: магазин/домашній "тормозок". Темп: 15-20 км/год. Попередня реєстрація вітається.

Коли: 9:00

Де: збір: м.Хмельницький, дендропарк(біля меморіалу)

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Кіт у чоботях»

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, усе інше дісталося братам. Та кіт виявився непростим, і завдяки його діловій хватці та хитрості господар отримав усе, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 4

Вартість: 28-30 гривень

Трансформаційна гра "На результат"

Гра "На результат" – це поступове народження того, про що Ви мрієте - від «ХОЧУ» до «МАЮ». Яке б завдання, питання не стояло перед Вами зараз – Ви завжди можете прийти до відповіді та рішення за допомогою схеми, закладеної в грі, починаючи з оптимізації формулювання і закінчуючи розумінням алгоритму подальших дій і важливих ресурсів, приємними відчуттями сили, спокою і впевненості в собі. Ваша мета в грі буде щирою і своєчасної, кожне слово - цінним і важливим.

Коли: 12:00

Де: Вул. Соборна, 55

Вартість: 500 гривень

Настолки Не З Котиками, а в Стилі "Котики" / МКМ

Купа молоді і крутих настолок! Абстрактні, стратегічні, квестові - на будь який смак! Фішка заходу - коти. Вбирайся у щось котячої тематики, чіпляй, якщо маєш вуха, вуса, хвіст і вйо до настолок. Для старшокласників та студентів.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Перегляд фільму «Рівень чорного»

«Рі?вень чо?рного» робоча назва "Low light" (англ. Black Level) — український документально-ігровий драматичний фільм, знятий Валентином Васяновичем. Світова прем'єра стрічки відбулася 17 липня 2017 року на 8-ому Одеському міжнародному кінофестивалі, де вона брала участь у міжнародній та національній конкурсних програмах. Стрічка вийшла в обмежений український прокат 31 серпня 2017.

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую