ye-logo.v1.2

Хореограф, родом з Хмельницького, заспівав на «Голосі країни»

Культура 7174
Сергій Костецький пройшов далі у проект
Сергій Костецький пройшов далі у проект. Фото: YouTube

Спів танцюриста не залишив байдужими тренерів.

Вчора, 17 лютого, в ефірі каналу «1+1» вийшов черговий випуск «сліпих прослуховувань» проекту «Голос країни». Цього разу за місце у вокальному шоу змагався відомий танцівник родом з Хмельницького Сергій Костецький. Артист вже відомий, як переможець проекту «Танці з зірками», в якому він був партнером Лілії Підкопаєвої. Тепер 32-річний артист вирішив продемонструвати свої вокальні талати.

«Зараз у мене є дві танцювальні школи. Я обрав вокал, як віддушину, вираження своїх емоцій. Це ще один поклик, який зможе допомогти проявити себе на сцені, - сказав перед виступом Сергій Костецький. - Вся Україна знає мене, як хореографа. Сьогодні хочу, щоб всі подивилися на мене під іншим кутом. Сьогодні я – співак».

Під пісню Елвіса Преслі «A Little Less Conversation» Сергій запалив на сцені проекту. Повернувся до нього лише Дан Балан, саме в його команду потрапив відомий хмельничанин. Тепер на танцюриста очікує участь у наступному етапі проекту «Бої».

Нагадаємо, під час минулого випуску проекту на сцені «Голосу країни» виступила відома хмельницька бандуристка Марина Круть. Троє з чотирьох суддів вирішили покликати Марину до себе у команду, але дівчина обрала для себе тренером Дмитра «Монатіка».

Коментарі:

хмельничанин 18.02.2019 01:14

Мене звати Сергій Костецький, я з Києва..=)))

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую