ye-logo.v1.2

Письменник Володимир Яворівський презентував хмельничанам свій новий роман

Культура 3534
Володимир Яворівський презентував свій новий роман «У мене вечеряв Ісус. Княгиня Ольга – велика грішниця, яка стала святою
Володимир Яворівський презентував свій новий роман «У мене вечеряв Ісус. Княгиня Ольга – велика грішниця, яка стала святою. Фото: km-oblrada.gov.ua

Книга розповідає про княгиню Ольгу.

Днями Хмельниччину відвідав український письменник, громадсько-політичний діяч, Лауреат національної премії України ім. Т. Шевченка Володимир Яворівський. Про це повідомляє прес-слежба Хмельницької обласної ради. Письменник провів уже низку зустрічей в обласних центрах України. Під час свого перебування на Хмельниччині він зустрівся в обласному літературному музеї з місцевими літераторами, прихильниками художнього слова.

Володимир Яворівський презентував свій новий роман «У мене вечеряв Ісус. Княгиня Ольга – велика грішниця, яка стала святою», який розповідає про княгиню Ольгу, якою її не знали, про те, як вільнолюбива полянка заради єдності Київської держави стала владною й безкомпромісною правителькою. У книзі поєднані історичність із художністю та психологізмом.

Разом з тим Володимир Олександрович поділився секретами створення ще одного роману «Автопортрет з уяви» про народну художницю Катерину Білокур.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую