ye-logo.v1.2

«Голос країни»: для перемоги в онлайн-батлі вокалістці з Хмельниччини не вистачило голосів

Культура 5138
Дівчина зізнається, зараз в першу чергу намагається реалізувати себе, як вокалістка. Заради цього нещодавно переїхала жити до Києва
Дівчина зізнається, зараз в першу чергу намагається реалізувати себе, як вокалістка. Заради цього нещодавно переїхала жити до Києва. Фото: з Інстаграм-сторінки Яни Загоруйко

Дівчина програла з мінімальним відривом.

Вперше в історії «Голосу країни» усі, хто не зміг пройти далі в проекті, або взагалі раніше не брав участі в кастингах шоу, змогли спробувати свою удачу в новому вокальному онлайн-відборі #другийшанс. Як писав сайт «Є» раніше, серед тих, кому вдалося пройти онлайн-відбір, була дівчина з Волочиська Яна Загоруйко.

Спочатку 21-річна співачка потрапила в ТОП-50 кращих голосів, потім у вісімку тих, хто змагався в музичних онлайн-двобоях. Яна отримала місце в команді учасника 6-го сезону «Голосу країни», співака «LAUD».

Разом з Марією Житніковою вокалістка заспівала пісню Jonas Blue «Perfect Strangers». Переможця двобою мали обрати телеглядачі. Онлайн-голосування за дівчат тривало впродовж кількох днів на сторінці «Голосу країни» у Фейсбук.

Сьогодні, 6 квітня, завершилося онлайн-голосування за дівчат. Свої голоси віддали понад 5,8 тисяч людей. Із відривом у 2% переможницею першого туру онлайн-двобоїв #другийшанс від команди LAUD стала суперниця Яни – Марія Житнікова. Саме вона продовжить участь в онлайн-двобоях і позмагається за можливість автоматично стати учасником сліпих прослуховувань ювілейного десятого сезону «Голосу країни».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую