ye-logo.v1.2

На Хмельниччині тривають відбіркові тури на фестиваль імені Миколи Мозгового

Культура 3097
Конкурс проводить управління культури, національностей, релігій та туризму ОДА та обласний науково-методичний центр культури і мистецтва
Конкурс проводить управління культури, національностей, релігій та туризму ОДА та обласний науково-методичний центр культури і мистецтва . Фото: podillyastar.top

Стартував відкритий обласний фестиваль-конкурс естрадної пісні.

Другий рік поспіль на Хмельниччині проводиться відкритий обласний фестиваль-конкурс естрадної пісні імені Миколи Мозгового. Як повідомляють організатори, мета фестивалю-конкурсу – поціновування пісенної спадщини Маестро, популяризація його творчості, підвищення виконавської майстерності виконавців.

«Даний мистецький проект є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового, який народився у селі Сарнів Волочиського району», - йдеться у повідомленні.

Розпочався фестиваль-конкурс відбірковим туром у Волочиському районі, в якому взяли участь 14 учасників. Станом на 22 квітня 2019 року відбіркові тури вже пройшли у Полонському районі (12 учасників), містах Шепетівці (12 учасників) та Нетішині (18 учасників).

Наступні відбіркові тури пройду у Старокостянтинові (03 травня), Білогір’ї (10 травня), Деражні (14 травня), Городку (16 травня), Чемерівцях (16 травня), Кам’янці-Подільському (22 травня), Ярмолинцях, Віньківцях, Дунаївцях (28 травня), Хмельницькому (29 травня).

«Переможці відбіркових турів відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового стануть учасниками фіналу, який відбудеться у рамках святкування Дня незалежності у Хмельницькому», - додають організатори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую