ye-logo.v1.2

На фестиваль оркестрових шоу-програм у Хмельницькому потрапити вдалось не всім (ФОТО)

Культура 6146
У центрі міста облаштували амфітеатр
У центрі міста облаштували амфітеатр. Фото: автора

Охочих відвідати «Art Major show» виявилось більше, ніж облаштованих місць в амфітеатрі.

У Хмельницькому триває перший фестиваль оркестрових-шоу програм «Art Major show». Вчора, 10 травня, у центрі міста відбувся парад духових оркестрів і мажореток. Учасники «Art Major show» влаштували ефектне дефіле вулицею Проскурівською. Гучний парад пройшов від колишнього «Дитячого світу» до кінотеатру Шевченка, де облаштували амфітеатр на час фестивалю.

Виступи духових оркестрів і мажореток привернули увагу багатьох хмельничан. Місця в амфітеатрі дуже швидко наповнились. Перед містянами виступили Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр, колектив мажореток «Альфа», Хмельницький естрадний оркестр головного управління національної поліції. Серед запрошених колективів — Національний президентський оркестр, оркестр військово – музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України (Чернігів), оркестр барабанщиць «Студія 117» (Одеса), колектив мажореток «Іріс» (Угорщина), народний художній колектив естрадно – духова студія «Сувенір» (Київ).

Очолив парад міський колектив мажореток «Альфа».

Продовжився фестиваль уже ввечері. Для глядачів підготували вечірнє шоу – театр оркестрів «Місто не спить». Тоді ж відбулося офіційне відкриття «Art Major show». Видовищне шоу зібрало ще більше глядачів, але потрапити на фестиваль вдалося не всім.

Охочих відвідати «Art Major show» виявилось більше, ніж облаштованих місць в амфітеатрі. За словами організаторів, браслети на фестиваль роздали понад тисячі містянам, які першими прийшли на вечірнє шоу. Після цього вхід на фестиваль довелося закрити, оскільки трибуна не розрахована на більшу кількість людей. Тож іншим довелося слухати шоу-оркестрів за межами амфітеатру.

У фестивалі взяв участь дитячий духовий оркестр зі столиці.

У центрі міста лунали світові хіти у виконанні оркестрів. Виступи мажореток стали особливо яскравими у світлі нфчних вогнів, а театральна частина шоу об’єднала всі виступи в один сюжет.

Сьогодні, 11 травня, пройде останній фестивальний день «Art Major show». На хмельничан очікують оркестрові батли, вечірнє шоу – театр оркестрів «Місто не спить». В обласній філармонії відбудеться концерт Національного президентського оркестру.

Оркестр військово – музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України з Чернігова.

Як писав сайт «Є» раніше, вартість організації фестивалю у Хмельницькому близько мільйона гривень. Витрати лягли на міський бюджет та Український культурний фонд, з якого вперше залучили кошти для проведення заходів в місті. Для зручності жителів та гостей міста у дні фестивалю курсують додаткові нічні тролейбуси.

 

Оркестри пройшли центральною вулицею міста.

Хмельницький естрадний оркестр головного управління Національної поліції.

Ще вдень трибуни амфітеатру були заповнені.

Фестиваль відвідали хмельничани різного віку.

Таким фестивалем організатори вирішили показати, що духова музика сучасна і цікава для людей будь-якого віку.

Вартість фестивалю - близько мільйона гривень.

Частина коштів надійде від Українського культурного фонду.

Вечірнє шоу фестивалю.

Виступ барабанщиць з Одеси.

У дні фестивалю курсують додаткові нічні тролейбуси.

Не всі охочі хмельничани змогли потрапити на фестиваль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую