ye-logo.v1.2

Короткометражний фільм Тараса Боднарука фіналіст кінофестивалю «РАНОК»

Культура 4756

Офіційне відкриття та нагородження переможців відбудеться в Кіровограді 6-8 квітня

В номінації «Кращий ігровий фільм» змагається короткометражка хмельничанина Тараса Боднарука «Баллада о заблудшем», зйомки якої відбулись в Кам’янці-Подільському в серпні 2010 року. «Це філософська історія про Людину та її пороки, з якими головний персонаж стикається на своєму життєвому шляху, потрапляє у владу своїх внутрішніх демонів, котрі, на кінцевому етапі, гублять Людину» - говориться анотації до фільму.
Як повідомляє Тарас Боднарук йому вже прийшло офіційне запрошення на фест. 

Режисер стрічки, який встиг попрацювати, майже на всіх регіональних телеканалах («Контакт», «Ексклюзив», «33-ій канал», «Краяни TV») нині в активному пошуку нових ідей. На сьогодні йде активна підготовка до зйомок 30 хвилинного фільму з робочою назвою «Аластор».

Довідка ye.ua
«Баллада о заблудшем»
Режисер, автор сценарію, оператор, монтаж – Тарас Боднарук
Народився 6 липня 1987 року в смт Нова Ушиця Хмельницької області. Працював телеоператором у телекомпаніях Хмельницької області: «Контакт», «Ексклюзив», «33-ій канал», «Краяни TV».
Інженер, водій: Віктор Вонсович
В ролях: Оксана Браніцька, Дмитро Корницький, Алла Приступа, Сергій Школьний, Яна Боднарчук, Андрій Заіченко, DJ Gipsy, Антон Буга, Олексій Чорноконь та інші.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую