ye-logo.v1.2

Двометровий Аполлон із карими очима

Культура 6102

З казковою білосніжною посмішкою (ніби щойно з реклами зубної пасти), що декламує Шекспіра, обожнює ходити на полювання і щодня готує кулінарні шедеври… Такий він – найкрасивіший молодий чоловік Хмельницького.

Вісімнадцятирічний Ростислав Поперечний – переможець конкурсу чоловічої краси «Аполлон-2011», який минулого тижня відбувся у клубі «Токіо». Щасливчик  стверджує, що повністю відповідає імені, яким його нарекли батьки. Хоча, з’явившись на світ 9 березня – в день народження Кобзаря, красунчик мав усі шанси стати Тарасиком. Але мама наполягла на Ростиславові. «Рости» і «слався», – розшифровує таємницю свого імені цьогорічний Аполлон. І те, й інше, він, власне, активно й робить. Зараз зріст Ростика – 1 метр 93 сантиметри. Будь-яка довгонога красуня, навіть на найвищих шпильках, не пройде повз нього байдужою…
Конкурс «Аполлон» в Хмельницькому проводиться вже чотирнадцять років поспіль. Більшість разів лаврові вінки діставалися курсантам з Національної академії Державної прикордонної служби  України ім.
Б. Хмельницького. Цього року слава відправилася до Хмельницького торгово-економічного коледжу, де й навчається наш герой.  Його майбутня професія – кухар, але після випуску третьокурсник планує податися в бізнес. А ще він займається в модельному агентстві «Iren Model».
На конкурсі «Аполлон-2011» учасники демонстрували себе у чотирьох виходах: «візитна картка», «шоу талантів», «конкурс статури» та «модельний конкурс». Журі оцінювало не лише зовнішність конкурсантів, але й – артистичність, вміння триматися на сцені, дефіле. Під час першого виходу Ростислав багато імпровізував. «Звісно, я готував промову, – каже найкрасивіший чоловік Хмельницького, – але щойно опинився віч-на-віч із глядачами та журі, як думки переплуталися… Незчувся, як почав казати вже зовсім інше, не те, що планував. Імпровізував, але вийшло ще краще».
А ось в «шоу талантів», в якому кожен з учасників демонструє свої вміння, Ростислав декламував вірш Шекспіра. Можливо, саме стрічками про любов він і полонив членів журі?!  Хоча, зізнається: «В те, що переможцем стану саме я – не вірилося до останньої хвилини. Ми з хлопцями уже перед врученням, стоячи за кулісами, казали один одному: «А може ти переможеш?», «А може ти?».
До речі, минулого року Ростислав Поперечний уже змагався за титул найкрасивішого хмельничанина, але того разу доля посміхнулася не йому... Але подарувала багато нових друзів. І саме один із минулорічних учасників чоловічого конкурсу краси – Володимир Загірняк, запропонував піти ще й на «Аполлона-2011». І, хоча сам Володимир став  «Віце-Аполлоном-2011», та жодних образ хлопець на головного переможця не тримає. Навіть, коли, вручаючи стрічки і подарунки фіналістам, їх переплутали (Володимиру дали Ростиславові, а Ростиславу – Володимирові), вони  не розгубилися і – помінялися.
В непублічному житті Ростик, як і більшість осіб сильної статі, полюбляє полювання та риболовлю. Найбільший його улов – чотирикілограмова щука. Пригадує кризові часи, коли грошей взагалі не було. Тоді він з старшим товаришем, «скидаючись» лише на бензин, їхали в село і харчувалися лише тим, що вполюють. «У зайчатини трохи специфічний смак і запах, – ділиться спогадами красень-мисливець-кухар, – вона пахне «природою»… Але, якщо все приготувати правильно – дуже смачно».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую