ye-logo.v1.2

«Ніч музеїв» у Меджибожі перенесли

Культура 4003
Дійство проводиться уже вп
Дійство проводиться уже вп'яте. Фото: facebook.com

Подію планують провести у червні.

«Ніч музеїв Open Air» у Меджибізькій фортеці планували провести завтра, 18 травня, у всесвітній День музеїв. Однак, через дощову погоду, організатори вирішили перенести захід.

«Саме на той час, коли у нас планувалися усі події, гідрометеоцентр прогнозує зливу. Це не дає можливості провести нормально опен-ейр. Така погода буде приблизно до кінця травня. Тому ми орієнтуємося на середину червня, щоб програму можна було провести не в музейних залах, а саме під відкритим небом, у сітнах фортеці», - розповідає Ігор Западенко, заступник директора Державного історико-культурного заповідника «Межибіж».

З новою датою «Ночі музеїв» організатори ще не визначились. Проте, обіцяють програму зе цей час доповнити ще більшою кількістю цікавинок.

«Ну, а завтра, якщо хтось все ж вирішить приїхати в Меджибіж, не зустріне тут закриту браму. У суботу відзначимо всесвітній День музеїв у більш камерній атмосфері», - додає Ігор Западенко.

Раніше, як писав сайт «Є», під час «Ночі музеїв Open Air» у Меджибізькій фортеці мало відбутися вогняне шоу, ексклюзивні екскурсії, лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу та багато локацій просто неба.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую