ye-logo.v1.2

Чому організатори Respublica FEST у Хмельницькому зробили фестиваль безкоштовним

Культура 6144
Respublica FEST 2019 у Хмельницькому буде з вільним входом
Respublica FEST 2019 у Хмельницькому буде з вільним входом. Фото: з архіву

Квитки буде можливість повернути або обміняти.

Вхід на три дні Respublica FEST, що відбудеться 30-31 серпня й 1 вересня, — безкоштовний. Як розповів організатор фестивалю Андрій Зоїн, усім, хто придбав квитки, запропонують декілька альтернатив того, як їх можна повернути або обміняти.

«Respublica FEST - соціальний фестиваль, який робить громадська організація для того, щоб втілювати якісь ідеї для людей, локальної спільноти, що тут живе. Ми планували, як і минулого року, зробити один день безкоштовним. Однак наша ініціатива виграла два гранти, плюс буде допомога фінансова Хмельницької міськради. Порахували, що вигідніше зробити вільний вхід, ніж продавати квитки», - каже Андрій Зоїн.

За його словами, коли буде вхід безкоштовний вхід, набагато більше людей зможе прийти й послухати артистів різних жанрів, буде багато фото і відео, яскравих емоцій. Окрім того, планують реалізувати декілька соціальних акцій, котрих раніше не було

«Минулого року на фестивалі ми бачили різницю, коли в перший день прийшло 12 тисяч людей, а на другий 4 тисячі. Вигідніше і нам, організаторам, місту і людям не продати, наприклад, 4 тисячі квитків, а зробити вхід вільним і зібрати 15 тисяч гостей. Проведемо соціальний експеримент, де на вході стоятиме каса і людина зможе кинути гроші, або нічого не кинути. За бажанням і можливостями. Таким чином, побачимо скільки люди готові платити за культуру», - додав організатор.

Ті, хто уже купив квиток, можуть поїхати з ним на «RespublicaFEST» у Кам’янці-Подільському (6-8 вересня), повернути свої гроші під час фесту у Хмельницькому або обміняти на брендовані речі — футболки, кепки, світшоти та інше.

Нагадаємо, що найближчими вихідними, 29-30 червня, у Хмельницькому відбудеться фестиваль «My fest», де  виступлять відомі коміки, літератори та музиканти.

Читатйе також: Новації «Республіки 2019»: електронна сцена працюватиме від сонячних батарей

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую