ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 5-11 серпня

Культура 3272
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Чимало цікавинок найближчими днями запланували для дітлахів у Хмельницькому. В сквері Шевченка юним хмельничанам проведуть майстер-класіз оригамі, організують читальню просто неба. На майданчику перед кіномеатром Шевченка відбудуться незвичайні перегони - гонки на толокарах та самокатах.

Кілька музичних вечорів запланували для дорослих. Крім того, не обійдеться без корисних майстер-класів. Традиційно, в неділю для тих, кому за... організують вечірку в сквері Шевченка, а на міському пляжі відбудеться заняття з йоги.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком". Виставку фотографій "The Best" Нати Звіададзе можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва. В арт-центрі "Масло" відкрили виставку київського митця Юрій Сивирин "Великий Інший ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (5 серпня)

Літній табір «Що ховається у тілі»

ТhinkGlobal Хмельницький запрошує до #ThinkGlobal_Camp. Яскраві враження, активний відпочинок, спортивні ігри, прокачка мозку. Усе це забезпечує команда професійних педагогів. 5 днів відпочинку, розваг та відкриттів.

Коли: 9:00-18:00

Де: ThinkGlobal, вул. Гагаріна, 37

Вартість: 1700

Вівторок (6 серпня)

Фото: ілюстративне dityinfo.com

Майстер-клас "Виготовлення саморобок у техніці оригамі"

Оригамі — мистецтво складання паперу. Організовує майстер-клас відділ мистецтв Хмельницької ОУНБ та Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека.

Коли: 11:00

Де: Сквер імені Т. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Літній читальний зал під відкритим небом

Щовівторка та четверга ви зможете ознайомитися з новинками літератури, свіжою пресою, взяти участь у акціях, майстер-класах, цікаво та змістовно провести свій вільний час, а також взяти необхідну літературу додому.

Коли: з 11.00 до 15.00

Де: сквер імені Тараса Григоровича Шевченка

Ladys cash flow: психологічна бізнес-гра для жінок

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті. Гра дає відповідь: як використовувати можливості в своєму житті на 100%, як покращити свої відносини з грошима, як заробляти гроші по-жіночомуякі звички та установки зупиняють вас в вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання! А також гра дасть можливість проаналізувати ваші цілі та віднайти шлях для їх реалізації.

Коли: 18:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 550-750 гривень

Вартість: безкоштовно

Середа (7 серпня)

Музичний вечір з гуртом "Тoo fat to fly"

Запрошують послухати чудовий гурт, насолодитися чарівним заходом сонця та отримати неймовірні емоції.

Коли: 19:00

Де: ДАХ, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 80 гривень

Концерт «Орган і саксофон»

Концерт «Орган і саксофон»За участі Олени Удрас (орган, м. Одеса) та Макса Швіммера (саксофон, США). Олена Удрас – закінчила Одеську державну консерваторію імені А.В. Нежданової. Працює концертмейстером кафедри сольного співу. Макс Швіммер —засновник Asylum Quartet, з яким він виступав у Boston AthenaeumНьюпортському музичному фестивалі та на Міжнародному фестивалімистецтв та ідей.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 50-100 грн

Четвер (8 серпня)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

HR-консультація

Не знаєш, з чого розпочати пошук роботи? Сумніваєшся, як правильно написати про невеликий досвід в резюме? Прагнеш ретельно підготуватися до наступної співбесіди і гарно презентувати себе на співбесіді?

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 50 гривень

Відкриття проекту-дослідження "Парадний портрет"

Історію країни творять особистості, а протягом багатьох віків образи видатних особистостей художники втілювали на парадних портретах. Наразі фотографія відняла у картини роль документа, а потім і сама позбулася цієї ролі через тотальне, повсюдне використання. До того, як це сталось, парадний портрет був представницьким зображенням людини з вищого кола і мав підкреслювати її велич, багатство, високий соціальний стан.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47.

Вартість: безкоштовно

Тренінг від Британської Ради/МКМ "Активні громадяни" для молоді

Коли тобі б хотілося чогось неймовірного у своєму дворі, школі, місті! Коли тебе накриває натхнення, але ти не знаєш, як практично втілити ідею у життя! Коли ти хочеш робити круті речі, але тебе лякають слова: проектний менеджмент, грантові заявки, дедлайни, фандрейзинг, або що! Прийди на тренінг! Ти побачиш, наскільки все простіше.

Коли: 10:00

Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька 63

Вартість: безкоштовно

Літній читальний зал під відкритим небом

Щовівторка та четверга ви зможете ознайомитися з новинками літератури, свіжою пресою, взяти участь у акціях, майстер-класах, цікаво та змістовно провести свій вільний час, а також взяти необхідну літературу додому.

Коли: з 11.00 до 15.00

Де: сквер імені Тараса Григоровича Шевченка

Майстер-клас "Інтуїтивний живопис"

Картина - це цінний та оригінальний подарунок, який завжди буде у вас на видному місці і приноситиме насолоду від споглядання. Зробіть собі або своїм близьким приємний подарунок. Кожен четвер о 18:00 запрошує Світлана Мельничук на майстер - клас з інтуїтивного живопису для дітей та дорослих.

Коли: 18:00

Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 250 гривень

Клуб психологічного кіно "Я щаслива, коли ти щасливий: про справжнє призначення жінки"

Пропонують поговорити про призначення жінки та спробувати сформувати власну думку та позицію в цьому питанні.
Коли: 19:00
Де: Кафе «Ола», пров. Пекарський, 6

Вартість: 250 гривень

Субота (10 серпня)

Фото: ілюстративне kiev.detivgorode.ua

Гонки на толокарах та самокатах

До участі запрошують діток віком від двох до семи років. Як зазначають організатори події, подібний захід у нашому місті пройде вдруге. Учасникам необхідно буде на швидкість подолати 20-метрову відстань на толокарах чи самокатах залежно від віку. Транспорт для заїздів надають організатори.

Коли: 17:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитячий квест «Подорож долиною Мумі-тролів»

Першу, серпневу дитячу суботу в Книгарні “Є” присвячують всесвітньо відомій письменниці Туве Янссон та створеному нею світу дуже милих, схожих на бегемотів, персонажів… Про кого ж іде мова?
Мумі- тролі - це невеликі білосніжні істоти, надзвичайно добрі та привабливі! Але часом вони бувають і вередливими, і брехливими, і жадібними, іноді — надокучливими, але водночас чуйними, терплячими, товариськими! Рідна домівка мумі-тролів — гостинний блакитний будиночок, який розташований у прекрасній Долині Мумі.

Коли: 14:00Де: Книгарня «Є» вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Fitness City. Інтенсивне тренування. Надія Ліпінська

Інтенсивне тренування це програма тренінгу яка відрізняється високим темпом занять і максимально швидким результатом. Вона складається з силових і функціональних навантажень на всі групи м'язів, що мають на увазі кілька повторень і використання різного обладнання в поєднанні з коротким відпочинком.Інтенсив підходить тим, у кого мало часу на заняття спортом, але підтримувати себе у формі необхідно, тому що має практично миттєвий жироспалюючий ефект.

Коли: 8:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Неділя (11 сепрня)

Фото: khm.gov.ua

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую