ye-logo.v1.2

Ліга сміху: кам'янчани стали віцечемпіонами ювілейного сезону

Культура 4092
Як кам
Як кам'янчани виступили у фіналі «Ліги сміху». Фото: скрін з відео

Змагалися «Наш формат» і «Ветерани космічних військ».

Вчора, 15 листопада, в ефірі телеканалу 1+1 вийшов фінальний випуск «Ліги сміху». За звання переможця ювілейного, п'ятого, сезону гумористичного проєкту змагалися дві команди – «Ветерани космічних військ» з тренером Стасом Бокланом  і «Наш формат» з Юрієм Ткачем.

Гумористи взяли участь у трьох конкурсах і двох обов'язкових батлах. Разом з командами протягом всієї гри виступали і їх тренери, оцінювали виступи сім членів журі.

У конкурсі «Чемпіонське полотно» першим на сцену вийшов «Наш формат». Тест на уважність від «джокера» Юрія Ткача та жарти кам’янчан принесли команді п’ять балів, на відміну від «Ветеран», які здобули максимум за конкурс.

А от у першому обов’язковому батлі кращими були хлопці з Кам’янця-Подільського. Ведучий гри «Що? Де? Коли?» Олексадр Андоросов пропонував до перегляду незвичні фотографії, а задача команд була прокоментувати картинку так, щоб було смішно. Кастинг на страшненьких подруг та інші влучні жарти принесли команді з Кам'янця один бал.

Наступний конкурс пародій, де колективи пародіювали своїх суперників, став вдалим для «Нашого формату». Всі судді встали, отож, перед другим батлом рахунок фіналістів зрівнявся. Далі гумористи грали зворотню розминку. Цього разу одноголосно перемогли «Ветерани космічних військ».

Завершальний виступ – музичний конкурс з зіркою, яка співає. Грали команди, тренери та зірка. З кам’янчанами виступив Олег Скрипка. Завдяки «Танцям з Скрипкою» «Наш формат» отримав максимум за музичний конкурс, як і їх суперники. У сумі балів за всі конкурси, з розривом в один батл, перемогли «Ветерани космічних військ». А дебютант сезону «Наш формат» став віцечемпіоном «Ліги сміху».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую