ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому закривали Різдвяний ярмарок (ФОТО)

Культура 2386
Завершився вечір презентацією нової пісні про Хмельницький
Завершився вечір презентацією нової пісні про Хмельницький. Фото: автора

Зимові святкування добігають кінця.

Майже два місяці у Хмельницькому діє Різдвяний ярмарок. За цей час на території зимового містечка пройшло чимало святкових заходів. Сьогодні ввечері відбулося його урочисте закриття.

Вже традиційно його провели у день Водохреща, 19 січня. Однак цього року в міськраді вирішили продовжити існування святкового містечка. Тож для хмельничан гарна новина – новорічна ялинка і дерев’яні будиночки із сувенірами та смаколиками працюватимуть ще тиждень після урочистого закриття Різдвяного ярмарку.

Сьогодні ж відбувся останній концерт із циклу новорічного-різдвяних святкувань. Перед хмельничанами на сцені виступили місцеві колективи закладів культури. Із піснями і танцями завершували у Хмельницькому зимові свята. А фінальною композицією концертної програми стала нова пісня про Хмельницький гурту «Станза» під назвою «Ми над Бугом». Свій новий трек музиканти заспівали разом із хором Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга».

Останні приготування перед концертом.
Святковий настрій у хмельничан триває.
На закриття ярмарку містяни приходили сім'ями.
Святкові прикраси та дерев'яні будиночки покищо не розбиратимуть.
Найбільше святу раділи дітлахи.
Сьогодні на території зимового містечка було людно.
Ще тиждень хмельничани зможуть споглядати яскраві ілюманіції.
На сцені ярмарку виступив театр тіней.
Світловий виступ викликав бурю емоцій у містян.
На завершенні концерту виступили музиканти гурту "Станза".
Рокери презентували свою пісню про Хмельницький.
Ярмарок на Проскурівській триває з початку зими.

Нагадаємо, це вже третя пісня про Хмельницький, презентована на сцені Різдвяного ярмарку. Першого грудня, у день відкриття святкового містечка, свою пісню про рідне місто представив хмельничанам фронтмен гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний. У День святого Миколая про новорічно-різдвяний Хмельницький заспівала місцева співачка Інна Гласова.

А минулими вихідними у місті відбувся Парад вертепів. Другий рік поспіль з цієї нагоди у центрі Хмельницького зібралося чимало містян – учасники вертепу в костюмах різдвяних персонажів пройшли вулицею Проскурівською, співаючи колядки та щедрівки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую