ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському налагоджують систему вуличної навігації для туристів

Культура 1742
Стенди облаштують у місцях, де найбільше проходять туристи
Стенди облаштують у місцях, де найбільше проходять туристи. Фото: kam-pod.gov.ua

У місті з’являться нові туристичні вказівники та інформаційні стенди.

До відкриття туристичного сезону в місті планують встановити інформаційні стенди (пілони) та туристичні вказівники в одному стилі. Про це повідомляють у пресслужбі міськради.

Вказівників же буде більше десятка і розташовуватимуться вони в місцях, де найбільше проходять туристи. Перші навігаційні пілони з’являться на залізничному й автовокзалі, біля Ратуші й у центрі, в районі майдану Відродження.

«Пілони міститимуть карти навколишніх вулиць і цікаву туристу інформацію двома мовами - українською та англійською, - йдеться у повідомленні міськради. - Наразі ми працюємо над точним визначенням місць для розміщення таких стендів, щоб було зручно орієнтуватися як гостям, так і кам’янчанам. Завдяки проєкту продовжимо популяризувати наші об’єкти і пам’ятки архітектури, збільшувати кількість їх відвідувань, а також налагоджувати комунікацію між містом і туристом».

Нагадаємо, раніше у Кам'янці встановили 24 інфотаблички з доповненою реальністю. Інформаційні туристичні таблички з QR-кодами розмістили по найвідоміших пам’ятках архітектури міста та на Алеї закоханих. Як зазначають у пресслужбі, наразі таблички «MoreInfo» відсканувало понад 2300 осіб. 12,6% - це іноземці, найбільший показник серед усіх інших міст. Сканують дошки представники 13 країн. Найчастіше – жителі США, Великобританії, Німеччини, Росії та Польщі. Також Кам’янець-Подільський – це перше місто, де проєкт «MoreInfo» тестує для туристичних табличок польську мову.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую