ye-logo.v1.2

«Голос країни»: чи вдалося хмельничанці розвернути крісла тренерів

Культура 3014
На "Голосі країни" заспивала дівчина з Хмельницького
На "Голосі країни" заспивала дівчина з Хмельницького. Фото: YouTube

У виборі наосліп взяла участь Віторія Демчишина.

Вчора, першого березня, на каналі 1+1 вийшов останній випуск сліпих прослуховувань «Голосу країни 10». Боротьба за місце у проєкті стала ще напруженішою, адже місць залишилося зовсім мало. Потап з Настею Каменських і Монатік свої команди вже повністю укомплектували, лише кілька вакантних місць було у командах Тіни Кароль і Дана Балана на початку ефіру.

Серед тих, хто випробував свої сили у відбірковому етапі пісенного шоу – хмельничанка Вікторія Демчишина. Зараз співачці 21 рік і вона навчається у Львові.

Дівчина виконала зворушливу версію пісні «Вахтьорам» співака Андрія Хливнюка. Після виступу хмельничанки, зал аплодував із вигуками «молодець». Однак жоден з суддів не розвернув свого крісла до Вікторії.

«Коли я пішла вчитися на другу професію, я зрозуміла, що це геть не моє. Що сцена – це моє життя. Я готова боротися, працювати далі. Це великий шанс для мене. Навіть те, що я перед вами зараз стою», - звернулася до тренерів Вікторія Демчишина.

Виступ дівчини судді прокоментували позитивно. Монатік зауважив, що голос у Вікторії гарний, просто місць залишилося у проєкті дуже мало. Підтримати хмельничанку на сцену вийшла її родина.

«Ваша донька народжена, щоб співати. Допомагайте всім, чим можете. Відправляйте її на конкурси. Вірте у свою дитину. Її побачила вся Україна і ми всі закохалися в її спів», - зауважив Потап.

Нагадаємо, минулого тижня дівчина з Волочиська взяла участь у «сліпих прослуховуваннях» на Голосі країни. Раніше до команди Дана Балана на «сліпих прослуховуваннях» потрапив Сергій Клейніс, який наразі проживає у Кам’янці-Подільському. А у команді Тіни Кароль змагатиметься 26-річний соліст оперети Максим Гара. Хлопець родом з Хмельницького, але вже кілька років проживає в столиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую