ye-logo.v1.2

У Хмельницькому перекриють вулицю, щоб влаштувати «Підпілля кави»

Культура 6663
В обласному центрі буде "Підпілля кави"
В обласному центрі буде "Підпілля кави". Фото: ілюстративне unsplash.com

Подія триватиме впродовж двох днів.

Цими вихідними, 13-14 червня, у Хмельницькому організують кавове свято. Протягом двох днів частина вулиці Проскурівського Підпілля буде перекрита для транспорту. Замість того, просто посеред вулиці кав’ярні розташують свої столики та влаштують «Підпілля кави».

Вперше подібний фестиваль кави у Хмельницькому провели минулої осені на День міста. Тепер локацію вирішили використати знову.

«Ми йдемо назустріч підприємцям. Перекриваємо вулицю на два дні і дозволяємо розставити столики просто на вулиці. Таким чином кав’ярні зможуть розширити місця для відвідувачів. Паралельно управління культури організовує джазову музику. Люди зможуть посидіти на вулиці, провести атмосферно час», - розповідає начальниця управління торгівлі Руслана Сідлецька.

У суботу о 18-ій годині на «Підпіллі кави» виступить саксофоніст. Протягом пів години він даруватиме хмельничанам звучання живої джазової музики.

Вулицю Прокурівського Підпілля планують перекрити на ділянці від вулиці Соборної до вулиці Проскурівської. Обмеження діятиме 13 і 14 червня з 10.00 до 22.00.

Нагадаємо, на містян очікують перформанси та спонтанні акції у парках і центральній частині міста.

Читайте також: Шаховий порядок, температурний скринінг. У філармонії відновлюють концерти.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую