ye-logo.v1.2

Містяни можуть взяти участь у фотоконкурсі «Хмельницький крізь об'єктив»

Культура 2164
Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються. Роботи, що не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються
Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються. Роботи, що не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються. Фото: ілюстративне з архіву

На конкурс можна подати до десяти фотографій.

Незабаром стартує прийом робіт на традиційний фотоконкурс «Хмельницький крізь об’єктив», присвячений Дню міста Хмельницького. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і аматори, незалежно від місця проживання та віку.

«Термін подачі робіт з 1 серпня по 14 вересня цього року, - зазначають у міськраді. - Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій».

Світлини подаються в електронній формі на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка.

Організатори пропонують учасникам наступні номінації: «Хмельницький репортер», «Ми – єдина Україна», «Приз міського голови та «Приз глядацьких симпатій». Для дітей віком до 17 років буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

«Журі визначає переможців в номінації «Приз міського голови» – найвища нагорода фотоконкурсу: один - серед дорослих номінацій («Хмельницький фоторепортер», «Ми - єдина Україна») та один - учасник дитячої номінації. Переможці отримують Дипломи та подарунки, - пояснюють організатори. - 24 вересня на відкритті виставки - конкурсу фотографій буде оголошено та нагороджено переможців фотоконкурсу в кожній номінації».

Під час виставки, що триватиме з 24 вересня до 12 жовтня, відвідувачі визначать переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую