ye-logo.v1.2

Економіку Хмельницького піднімуть… азербайджанці

Культура 3378
Фото: Тетяна ДЕМИТРОВА

Такий варіант розвитку нашого міста запропонували учасники третього чвертьфіналу Подільської ліги КВН, який відбувся 19 травня в приміщенні обласної філармонії.

За чотири путівки до півфіналу боролися команди: «Острів Свободи» (Хмельницький), «Ранетки» (Житомир), «І так далі» (Острог), «Шпильки» (Тернопіль), «Дайкірі» (Полтава), «С приветом» (Харків), «БекОн» (Хмельницький) та «Турбо Мода» (Чернівці). Протягом трьох конкурсів команди сипали жартами, ведучий Сергій Войтович, відомий серед кавеенщиків як Шпрот, розігрував призи, а глядачі – продовжували собі життя безперервним сміхом. Учасники команд розказали хмельничанам, чому стоматологи з Гречан приймають своїх пацієнтів двічі – вночі в дворах, а вдень – в кабінеті, та про те, що Янукович боїться Паски, бо там вінки, яйця… Також команди пояснили аналогію між студентами і викладачами та морем і хвилями: одні постійно хвилюються, а інших це … не хвилює. У конкурсі «Розминка» кавеенщики пояснили, як вплине перемога Азербайджану на конкурсі «Євробачення-2011» на економіку Хмельницького, враховуючи, що левову частку старого ринку «тримають» азербайджанці: «Тепер лише азербайджанці буквально відповідатимуть за свій «базар».
У півфіналі Подільської ліги любителі жартів зможуть ще раз посміятися разом з полтавським «Дайкірі», хмельницьким «БекОном», житомирськими «Ранетками» і чернівецькою «Турбо Модою».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую