ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк повернулася на шоу «Танці з зірками»

Культура 3840
До виступу Ольги Фреймут в дев
До виступу Ольги Фреймут в дев'ятому ефірі приєдналася «богиня ламінату» Леся Нікітюк. Фото: скрін з відео

Відома хмельничанка виконала румбу разом з Ольгою Фреймут.

Вчора, 25 жовтня, у прямому ефірі каналу 1+1 вийшов новий випуск шоу «Танці з зірками». Цього вечора на паркет повернулися зірки минулих сезонів, які танцювали разом з цьогорічними парами-учасниками.

Виступила під час ефіру й відома хмельничанка Леся Нікітюк, яка минулого сезону дійшла до суперфіналу проєкту. Тоді незважаючи на критику членів журі, Леся Нікітюк посіла друге місце на шоу завдяки підтримці телеглядачів. Цього разу популярна телеведуча виконала румбу у тріо з Ольгою Фреймут та хореографом Іллею Падзіною.

Як зазначила Леся Нікітюк у сюжеті перед виступом, «богиня ламінату» повернулася на проєкт. Свій танець тріо виконало в імпровізованій спальні. Журі повернення Лесі на шоу назвали «важкою артилерією». Як зазначила одна з суддів проєкту Катерина Кухар, не зрозуміло, що хотіла зробити «богиня ламінату»: врятувати пару, чи підірвати її танцювальну репутацію.

Продовжує змагання у проєкті ще одна відома подолянка – ексвіагрянка Надія Мейхер. Відома артистка родом з Волочиського району з початку сезону перебувала серед лідерів проєкту, однак свої лідерські позиції співачка втратила.

Надія Мейхер першою вчора вийшла на паркет. Разом з Кирилом Васюком у тріо вона обрала собі учасника минулого сезону – Даніеля Салема. Усі разом вони виконали «пекельний» пасадобль, який нагадував боротьбу та мав неочікуване екстремальне завершення. У кінці танцю тріо виконало складну небезпечну підтримку. Проте вийшла вона з другого разу вже після закінчення танцю.

«Мені, як не дивно, більше подобалося, як танцювали чоловіки. Не тільки тому, що вони все робили сильніше, що було задано хореографом. Більше було в цьому Іспанії. Надя все таки танцювала якісь свої відчуття, - прокоментував виступ Влад Яма. - Багато рівних рук, які не властиві пасадоблю. Хочу порадити: якщо ви хочете виграти у шоу, я хочу бачити більше чистого стилю в кожному танці».

Складну підтримку тріо змогло виконати лише з другого разу.

Водночас Катерина Кухар танець колишньої віагрянки похвалила. «У повітрі було стільки вогню, стільки напруги і ми хвилювалися за вас, але ви впоралися. Ви сьогодні полонили моє серце своїм пекельним танцем. Незважаючи на те, що ротової міміки мені було знову трішечки забагато, ваш танець був настільки насичений палітрою технічно-акробатичних рухів. Я дуже хвилювалася за ваші коліна, на які було дуже велике навантаження, дякуємо вам за танець», - зазначила вона.

За результатами голосування членів журі, Надія Мейхер опинилася четвертою у турнірній таблиці. Проте пара все ж потрапила у зону ризику після голосування телеглядачів. Надія Мейхер та Кирило Васюк, а також фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець та Яна Цибульська мали виконати танець за життя. Але пара Дар’я Петрожицька і Ігор Гелуненко прийняли рішення залишити проєкт.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую