ye-logo.v1.2

Кіркоров на периферію не їздить

Культура 3820

9 червня близько сотні хмельничан спробували потрапити на розрекламоване «Шоу №1», до Філіпа Кіркорова та Ані Лорак, яка, до речі, того ж дня народила донечку Софійку.

Зіркових гостей Хмельницький таки не дочекався, Кіркоров і Лорак удостоїв своєю присутністю на кастингу лише киян та харків’ян. Як і на більшості «унікальних і мега-популярних» шоу, на кастингу «Шоу №1» у Хмельницькому не обійшлося без курйозів. Задовго до десятої ранку, анонсованого часу початку шоу, біля нічного клубу збиралися конкурсанти: одні повторювали пісні, інші просто теревенили. Організатори – креативний продюсер Наталя Яковлева з командою – приїхали майже о дванадцятій. Коротко ознайомили усіх з умовами, вимогами та перспективою і почали. Оскільки вікових обмежень організатори не встановили, то показати свій талант і довести, що саме вони вміють співати та танцювати, прийшли хмельничани віком від восьми до майже п’ятдесяти років. Усе відбувалося надто швидко, адже після Хмельницького команда телеканалу «Інтер» прямувала одразу до Чернівців. Відтак, комусь пощастило виконати цілий куплет пісні, а когось, уже після перших кількох слів, зупиняли ввічливим «дякую». Одні хмельничани змінювали інших, але помилки у всіх були ті ж самі. Щоразу, коли пані Наталя наголошувала, що починати варто з веселої танцювальної, бажано, російськомовної пісні, учасники співали або українську «Чом ти не прийшов, як місяць зійшов» або – з репертуару Софії Ротару «Хуторянка». Цією піснею вразити глядачів хотіли щонайменше восьмеро учасниць, однак, жодна з них не заспівала більше одного рядка. «Важко достукатися до людей, які переконані, що вони «зірки» і не хочуть чути жодних порад», – зазначив Олександр, один з організаторів. «Ми не очікуємо високо рівня від обласних центрів, – зізналася Наталя Яковлева, – тому що ми за три дні кастингів у Києві прослухали учасників не лише з усієї України і Хмельниччини в тому числі, а й ближнього зарубіжжя. Більшість з тих, хто «наш формат» ми вже прослухали».
Вкотре спробувати свої сили прийшли і хмельницькі зірки: Андрій Романіді, Андрій Клименко та Тетяна Рябінініа. Та й вони не вразили вибагливих організаторів: Романіді у відповідь почув скромне «дякую», Клименко вразив лише образом – суміш Сергія Кузіна (генеральний директор «Русское радио Украина» та член журі конкурсу «Фабрика зірок-2») та Олександра Пономарьова, а Рябініну похвалили за прекрасний джазовий голос, однак до списку півфіналістів не записали жодного. Усі троє після кастингу зізналися, що зовсім не розчаровані, бо «прийшли заради приколу». «Не варто пропускати шанс показати себе і подивитися на інших, тим більше, якщо цей шанс у тебе в місті», – зізнався Андрій Романіді. Не засмучується і Тетяна Рябініна, адже нещодавно їй сказали «Так» на шоу «Х-фактор». Виступи усіх учасників організатори шоу переглянуть у Києві. Свою путівку до другого туру «Шоу №1», що уже найближчим часом відбудеться у Києві, отримали лише дві хмельничанки: Алла Штенбрехт та Анна Боднар. У телевізійній версії кастингу ми також побачимо Василя Гуменюка з смт. Ярмолинці, спів котрого не зуміли оцінити судді шоу «Голос країни», і який пройшов до другого туру «Шоу №1» на кастингу у столиці. Фінал і телевізійну версію шоу можна буде побачити вже восени, у новому телевізійному сезоні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую