ye-logo.v1.2

Відкрито виставку „Податки очима дітей-2011”

Культура 3780

Виставка малюнків і творів декоративно-прикладного мистецтва в рамках традиційного конкурсу „Податки очима дітей” відкрилася у Хмельницькій дитячій бібліотеці імені Т.Г. Шевченка.

Її організатори – працівники податкової адміністрації в області. Експозицію присвячено до Дня Конституції та Дня працівника Державної податкової служби України.
- Розуміння податкової культури підростаючим поколінням для нашої країни дуже важливо, адже саме на дітей – майбутніх платників податків покладається завдання розбудовувати економіку держави в майбутньому, -розповідає провідний спеціаліст підрозділу зв’язків з громадськістю Ірина Стіпанова. - Конкурс дитячої творчості спрямований на формування високої податкової культури у майбутніх платників податків та реалізацію дітьми своїх творчих здібностей у прозі, поезії, галузі образотворчого та прикладного мистецтва на податкову тематику.
Нагадаємо, що вперше виставку дитячого малюнка з податкової тематики Державна податкова служба України провела десять років тому. Виставка отримала високу оцінку фахівців Академії мистецтв України і позитивний відгук громадськості. За підсумками цьогорічного конкурсу на обласному рівні у числі переможців – 19 обдарованих хлопчиків та дівчаток.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую