ye-logo.v1.2

Хмельницький крізь об’єктив: триває прийом робіт у фотоконкурсі

Культура 1798
Наприкінці вересня Хмельницький відзначатиме 590-річницю від дня першої писемної згадки
Наприкінці вересня Хмельницький відзначатиме 590-річницю від дня першої писемної згадки. Фото: ілюстративне з архіву

Можна позмагатися у конкурсі на краще фото міста у кількох категоріях.

Хмельничан запрошують взяти участь у фотоконкурсі «Хмельницький крізь об’єктив». Конкурс традиційно присвячений Дню міста, який цьогоріч Хмельницький відзначатиме протягом 25-26 вересня.

Як нагадують у міській раді, долучитися можуть не лише професійні фотографи, але й аматори фотомистецтва. Організатори пропонують учасникам наступні номінації: «Хмельницький фоторепортер», «Ми – єдина Україна», «Приз міського голови» та «Приз глядацьких симпатій». Для дітей віком буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

«Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Прийматимуть фотографії до 13 вересня включно», - йдеться у повідомленні.

Фотороботи для конкурсу потрібно надсилати у вигляді електронних файлів. Фото мають бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по найдовшій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Знімки надсилати на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка (він є в додатку до Положення про проведення фотоконкурсу).

Роботи переможців будуть експонуватися на виставці у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Окрім робіт, які визначить журі, відвідувачі виставки зможуть проголосувати за кращу роботу, на їх думку, і автор отримає «Приз глядацьких симпатій».

Додамо, торік  свої творчі роботи  на конкурс представили 57 учасників. Загалом на конкурс було подано 359 робіт. Члени журі відібрали 52 кращих світлини, авторами яких стали 25 учасників конкурсу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую