ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: день прибирання, благодійний концерт

Культура 2357
Куди піти протягои вихідних - читайте в нашій афіші
Куди піти протягои вихідних - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 17-19 вересня.

Незважаючи на похмуру осінню пооду, у місті на вихідні буде чим зайнятися. Щоб ви могли спланувати своє дозвілля на найближчі три дні, ми підготували вам свіжу добірку подій у Хмельницькому.

Вистави, дитячі майстер-класи, футбол, благодійний концерт - відбудуться в обласному центрі незабаром. Крім того, не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї експонують виставку "Відгомін часу" Олександра Дубовика, продовжує діяти виставка "Сонцесяйні" - твори легендарної родини Алли Горської та Віктора Зарецького, а також виставка нових надходженнь до музейної колекції "Зони чутливості". У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва можна переглянути твори художника Бориса Некрасова, а в музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку "Наука - це вона".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (17 вересня)

Фото: надане мамою Софії Коваль

Благодійний концерт на підтримку Софії Коваль

Хмельницькі артисти та юні таланти виступатимуть задля порятунку Софійки. Спеціальною гостею заходу стала учасниця теле-шоу Голос Країни Яна Загоруйко. Під час заходу також відбудеться благодійний аукціон.

Коли: 16:00
Де: вулиця Проскурівська

Вистава «Ой не ходи Грицю, та й на вечорниці»

Запрошують усіх на драму у театр ім. Старицького.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість: 80-200 гривень

Жіночий бізнес форум

VinLadyFest в Хмельницькому – подія, яка стане майданчиком для нетворкінгу, генерації нових ідей та проектів, пошуку партнерів та корисних знайомств. Учасники дізнаються про шлях до успіху – історії від бізнес-леді, які завоювали міжнародні ринки, почали свою справу з нуля, успішні бізнес-кейси та реальні технології, які покращать бізнес в епоху коронакризи. Попередньо треба зареєструватися.

Коли: 11:00
Де: Online (ZOOM)

Субота (18 вересня)

Фото: ілюстративне з архіву

Всесвітній день прибирання у Хмельницькому

18 вересня 2021 року Хмельниччина разом з 24 регіонами України, 180 країнами світу та мільйонами активістів вийде на Всесвітній день прибирання. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Центральна локація у Хмельницькому - Палац творчості. Організатори закликають брати з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошувати родину та друзів.

Коли: 10:00
Де: вулиця Свободи, 2/1

Ввідна лекція курсу верстки сайтів для дітей 8-13 років "HTML+CSS basic"

Запрошують усіх бажаючих познайомитися з програмуванням – на безкоштовній лекції до для дітей 8-13 років. Дітей навчають на цьому курсі створювати свої власні веб сайти, за допомогою HTML та CSS. Вони вивчають: як будувати структуру, створювати кнопочки, меню, іконки, як додавати та розміщувати картинки, рухомі елементи на сайті.

Коли: 14:00
Де: Комп'ютерна академія Hashtag, вул.Молодіжна 2/3а

Арт-студія для дітей

Відбудеться заняття з Арт-студії та малювання. Тематика творчих занять: "Осінній врожай" і "Натюрморт. Вікова група від 3-х до 10 -ти років.

Коли: 11:00, 12:00
Де: Казковий світ, вул. Нижня Берегова 45 А

Зустріч для дітей "Пригоди Міньйонів"

Для дітей 3-6 років організують веселу зустріч. У програмі: цікаві конкурси, оригінальні завдання, веселі пісні і танці, творча робота.

Коли: 10:30
Де: Казковий світ, вул. Нижня Берегова 45 А
Вартість:100 гривень при попередній оплаті, 120 гривень в день проведення заходу
 

Неділя (19 вересня)

Фото: ілюстративне  з архіву

Футбол ПОДІЛЛЯ (Хмельницький) - КРЕМІНЬ (Кременчук)

Триває чемпіонат першої ліги з футболу. Цього разу відбудеться поєдинок між ФК "Поділля" з Хмельницького та ФК "Кремінь" з Кременчука.

Коли: 13:15
Де: СК Поділля, вул.Проскурівська, 83/1
Вартість: 50 гривень

Лялькова вистава "Котигорошко"

Сильним та мужнім народився маленький син Землі – Котигорошко. По собі і друзів знайшов. Разом пішли красу Землі – сестру Олену зі змієвого полону рятувати, та від мороку рідну землю визволяти.

Коли: 12:00
Де: ляльковий театр "Дивень", Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую