ye-logo.v1.2

Ніна Матвієнко у Нетішині побачила рекорд довжиною у 1 155 метрів

Культура 3097
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Народна артистка України стала свідком чергового шедевру журналіста Олександра Шустерука

Відомий своїми авторськими проектами - «Найбільший герб України» (з монет) та «Найдовший автограф» - журналіст з Нетішина Олександр Шустерук знову встановив рекорд. Третій. Цього разу в Національному університеті «Острозька академія» за його проектом, над яким він працював кількі місяців, представник «Книги рекордів України» Віталій Іваницький зафіксував - «Найбільше письмове вшанування історії української пісні». Творіння у вигляді паперової стрічки довжиною у 1 155 метрів демонстрували 770 студентів Острозької академії.
У втіленні задуму брали участь колектив та студенти університету. Вони на стандартних аркушах паперу робили різні написи, якими вшановували історію української пісні. Хтось згадував сучасних популярних виконавців, а хтось надавав перевагу виконавцям та гуртам часів Радянського Союзу.
Рекорд встановлювався в рамках проведення «Року української пісні» в університеті та присвячено 60-й річниці від дня народження співака Назарія Яремчука, 40-й річниці визнання пісні Володимира Івасюка «Червона рута» на міжнародному рівні та 45-й річниці заснування композитором Левком Дутківським ВІА «Смерічка». На свято завітала народна артистка та Герой України Ніна Матвієнко.
 

Коментарі:

Jimmi 08.07.2011 11:56

Очерэдной ... Чим би дитина не тышилась лиш би не плакала... Четвертий рекорд - хто довше протримаэться в повытры коли пукне... Олександр Шустерук знову встановить новий  рекорд

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую